Τρίτη 24 Απριλίου 2012

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΚΕ(μ-λ) ΚΑΙ Μ-Λ ΚΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΜΕΣΑ

ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
ΚΑΙ Η ΦΙΜΩΣΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ
Μετά την επιχείρηση αποκλεισμού από τις εκλογές των αγωνιστικών - αριστερών εξωκοινοβουλευτικών κομμάτων με την πρωτοφανή καθυστέρηση της διάθεσης του απαιτούμενου χαρτιού για την εκτύπωση των ψηφοδελτίων, η συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, με νέα Υπουργική Απόφαση για την κατανομή ραδιοτηλεοπτικού χρόνου κατά την προεκλογική περίοδο, αποκλείει το ΚΚΕ (μ-λ) Μ-Λ ΚΚΕ και άλλα εξωκοινοβουλευτικά κόμματα από τη δυνατότητα να εκφράσουν τις απόψεις τους στα ραδιοτηλεοπτικά μέσα.

Προφανώς, για τη συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ δεν αρκεί ο καταιγισμός των τρομοκρατικών διλημμάτων, ο ορυμαγδός των εκβιασμών που καθημερινά εξαπολύουν και ασκούν στο λαό ενόψει των εκλογών της 6ης Μάη για να επιβάλουν την υποταγή του και να υφαρπάξουν την ψήφο του.
Επιχειρούν τώρα να αποκλείσουν κάθε αγωνιστική εξωκοινοβουλευτική φωνή από τα ιδιωτικά και κρατικά τηλεοπτικά κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας. να απαγορεύσουν ακόμα και την -με εξαιρετικά ανισότιμους όρους- συμμετοχή τους σε αυτή την διαδικασία. Αυτοί που μοιράζονται τα εκατομμύρια ευρώ της κρατικής χρηματοδότησης που οι ίδιοι επιβάλλουν, αυτοί που όλο το χρόνο «γανώνουν» το μυαλό των εργαζομένων μέσα από τα ραδιοτηλεοπτικά μέσα και τον αστικό τύπο, αυτοί που στη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου μονοπωλούν την παρουσία και μας βομβαρδίζουν με δεκάδες προεκλογικά σποτ αποφάσισαν ότι δεν πρέπει να παραχωρηθεί ούτε λεπτό στην εκλογική συνεργασία ΚΚΕ (μ-λ) Μ-Λ ΚΚΕ και σε άλλες δυνάμεις της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς.
Το ΚΚΕ (μ-λ) Μ-Λ ΚΚΕ δεν έχει αυταπάτες ούτε για τις εκλογές, ούτε για τους όρους συμμετοχής σε αυτές, ούτε, βεβαίως, για τα όρια και το χαρακτήρα της αστικής δημοκρατίας για τις «Συνταγματικές επιταγές περί ισότητας, δημοκρατικής πληροφόρησης». Γνωρίζει πολύ καλά ότι το δίκιο, η αντίσταση και η ελπίδα ριζώνουν μέσα στους αγώνες και στην καθημερινή πάλη και όχι στα στασίδια των media. Ωστόσο δεν πρόκειται να πάψουμε να απαιτούμε να δοθεί χρόνος σε όλες τις πολιτικές δυνάμεις για να εκφράσουν στοιχειωδώς τις απόψεις τους.
Καλούμε κάθε προοδευτική φωνή και δύναμη να συνταχθεί με αυτή μας την απαίτηση και να αντισταθεί στις συνεχείς προσπάθειες φίμωσης και πολιτικού μας αποκλεισμού.
24-4-2012
--
Τηλ. επικοινωνίας: 6974713426, 6973080000, 6997140501, 6974394712, 6944414694

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφήστε το σχόλιό σας