Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αμυγδαλιών ανακοινώνει πως για τις Απόκριες 2014 διοργανώνει τις παρακάτω εκδηλώσεις:

1)  Χορό μεταμφιεσμένων για τους μικρούς φίλους του Συλλόγου το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου και ώρα 6.00 μ.μ., στην αίθουσα του Συλλόγου, με μουσική και χορό. (Είσοδος δωρεάν). Τα αναψυκτικά και ποτά είναι του Συλλόγου, ενώ τα υπόλοιπα του  «μπουφέ» θα τα ετοιμάσουν οι μητέρες των παιδιών.

2) Την Κυριακή 2 Μαρτίου στις 8.30 μ.μ., θα γίνει το άναμμα  του παραδοσιακού «φανού» στον προαύλιο χώρο του Σχολείου.  Στην εκδήλωση θα υπάρχει μουσική, τραγούδι, χορός,  κρασί (προσφορά του Στέφανου Παπαλιούρα) και τσίπουρο δωρεάν.

3) Την Καθαρά Δευτέρα στην τοποθεσία Αγία Βαρβάρα θα γιορταστούν τα κούλουμα. Θα υπάρχει άφθονη φασολάδα, λαγάνες (προσφορά του αρτοποιείου του Γεώργιου Δ. Καραλιόλιου), νηστίσιμα εδέσματα, τσίπουρο και κρασί (προσφορά του Στέφανου Παπαλιούρα), όλα δωρεάν. Επίσης θα γίνει και ο καθιερωμένος διαγωνισμός πετάγματος του χαρταετού. Σε περίπτωση κακοκαιρίας η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο προαύλιο του Σχολείου.

4) Επίσης ανακοινώνει ότι τα χορευτικά θα αρχίσουν τη λειτουργία τους για τη νέα περίοδο το Σάββατο 1 Μαρτίου, τις ώρες:

Το παιδικό τμήμα στις 5.00μ.μ.

Το εφηβικό τμήμα στις 6.00μ.μ.

Το τμήμα των γυναικών στις 7.00μ.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφήστε το σχόλιό σας