Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Υποψήφιος Δήμαρχος Γρεβενών Ο Γ.Δασταμάνης

Την υποψηφιότητά του για τον Δήμο Γρεβενών, δημοσιοποίησε ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών, Γιώργος Δασταμάνης:
Η ολοκλήρωση της πολιτικής μου προσφοράς σε περιφερειακό επίπεδο, με το πέρας της παρούσας θητείας, αφύπνισε την εσωτερική ανάγκη ανανέωσης της ηθικής δέσμευσης απέναντι στους πολίτες των Γρεβενών, αυτή τη φορά από τη θέση του υποψήφιου Δημάρχου Γρεβενών.

Η κάθοδός μου είναι ανεξάρτητη και στοχεύει στη στήριξη και την αποδοχή πολιτικών και κοινωνικών δυνάμεων καθώς και μεμονωμένων πολιτών που διακατέχονται από την ζέση για κοινωνική προσφορά. Η πολιτική φίμωση, ο λαϊκισμός, η ανάπτυξη σχέσεων εξάρτησης και τάσεων κηδεμονίας δεν προάγουν πολιτικό πολιτισμό και δεν έχουν θέση στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Δεν υποκύπτουμε και δεν συμβιβαζόμαστε! Καμία ανοχή σε παλαιού τύπου πολιτικές πρακτικές που έφεραν τον τόπο μας στην παρούσα κοινωνική και οικονομική κατάσταση.
Στόχος μου είναι η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης μεταξύ Διοίκησης και πολιτών, η ισότιμη αντιμετώπιση των πολιτών ανεξαρτήτως πολιτικής προέλευσης, η τήρηση της νομιμότητας, η αξιοκρατία και η διαφάνεια και τέλος, ο σεβασμός στον πολίτη και το δημόσιο χρήμα. Πιστεύω στην ανοιχτή διαβούλευση και συνεργασία μεταξύ Δήμου, τοπικών φορέων και ενεργών πολιτών, και όχι σε στείρες εγωκεντρικές αντιπαραθέσεις, και στην ανιδιοτελή μαχητικότητα και αλληλεγγύη της κοινωνίας καθώς η συστράτευσή της στο πλευρό μας αποτελεί μονόδρομο για την επίτευξη των στόχων μας.
Απευθύνομαι σε όλους τους Δημότες Γρεβενών, που μοιραζόμαστε την ίδια αγωνία για το μέλλον του τόπου μας, και ζητώ και πάλι την εμπιστοσύνη τους καθώς ήρθε η ώρα να σπάσουμε τις αλυσίδες!

Γρεβενά 6 Φεβρουαρίου 2014

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφήστε το σχόλιό σας