Σάββατο, 8 Μαρτίου 2014

Βιωματικό Σεμινάριο «ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΔΥΝΑΜΗ»

Η γυναίκα γιορτάζει … Εσύ;
«Κάνε τη Ζωή σου ν’ ανθίσει … γίνε ένα λουλούδι που θ’ αποπνέει για πάντα άρωμα Ζωής!!!»
Το ξενοδοχείο «ΑΧΙΛΛΕΙΟΝ» σε συνεργασία με τον Σύλλογο «ΕΛΠΙΔΑ» με αφορμή την «ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ», διοργανώνει βιωματικό σεμινάριο με θέμα:  «ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΔΥΝΑΜΗ» με εισηγήτρια την συγγραφέα και life coach Ξένια Γιαννάκη.
Η εκδήλωση, κατά τη διάρκεια της οποίας θα παρουσιαστούν τρόποι για την αξιοποίηση της δύναμης που κρύβει ο καθένας μέσα μας,  θα πραγματοποιηθεί στις 7:00  το απόγευμα της Κυριακής 9 Μαρτίου 2014 στη συνεδριακή αίθουσα του ξενοδοχείου.

Η εισηγήτρια Ξένια Γιαννάκη είναι υπεύθυνη της LIFESHARE με σπουδές στα Παιδαγωγικά, τη συμβουλευτική ψυχολογία, την εκπαιδευτική ψυχολογία και το life & business coaching ασχολείται με συγγραφή, σεμινάρια και προσωπικές συνεδρίες με επίκεντρο τη συνεχή ανάπτυξη σε όλους τους τομείς της Ζωής μας. 
Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφήστε το σχόλιό σας

  • Τα ενυπόγραφα άρθρα και σχόλια εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των συντακτών τους, οι οποίοι φέρουν και την αποκλειστική ευθύνη.
  • Πάγια πολιτική μας να μη δημοσιεύουμε διαδικτυακές δημοσκοπήσεις οι οποίες και είναι εύκολο να πειραχτούν !!! από τον διαχειριστή τους
_ ΦΟΡΑ - ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΚΩΤΤΑΣ

Τα νέα του STAR FM 93,3

Τα νέα του greveniotis.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις