Τρίτη, 18 Μαρτίου 2014

Έκλεινε καρτοσυμβόλαια στο όνομά της για να εξασφαλίζει δωρεάν συσκευές!

Έπεσε από τα σύννεφα μιας νεαρή γυναίκα στα Γρεβενά, όταν είδε να καταφθάνουν στο σπίτι της απανωτοί λογαριασμοί κινητής τηλεφωνίας, ενώ η ίδια δεν… είχε κινητό! Γρήγορα αποκαλύφθηκε ότι ένα ζευγάρι γνωστών της έκλεινε καρτοσυμβόλαια στο όνομά της για να εξασφαλίζει δωρεάν συσκευές!
Η κομπίνα της 35χρονης γυναίκας και του 35χρονου φίλου της αποκαλύφθηκε όταν οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Δεσκάτης ειδοποιήθηκαν από τους υπαλλήλους ενός καταστήματος κινητής τηλεφωνίας ότι προσπάθησαν να εκδώσουν δύο καρτοσυμβόλαια για λογαριασμό της 33χρονης, χωρίς όμως να έχουν την έγκρισή της.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν το ζευγάρι και κατέσχεσαν στην κατοχή τους δύο κινητά τηλέφωνα και δύο κάρτες SIM. Από τη έρευνα που έκαναν, διαπίστωσαν ότι είχαν ήδη κάνει άλλες δύο συνδέσεις καρτοσυμβολαίων στο όνομα της 33χρονης χωρίς εκείνη να το γνωρίζει. Έτσι, παραπέμφθηκαν στονεισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γρεβενών που τους άσκησε δίωξη για απάτη.
Ακολούθησε το Yahoo Ειδήσεις στο Twitter

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφήστε το σχόλιό σας

  • Τα ενυπόγραφα άρθρα και σχόλια εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των συντακτών τους, οι οποίοι φέρουν και την αποκλειστική ευθύνη.
  • Πάγια πολιτική μας να μη δημοσιεύουμε διαδικτυακές δημοσκοπήσεις οι οποίες και είναι εύκολο να πειραχτούν !!! από τον διαχειριστή τους
_ ΦΟΡΑ - ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΚΩΤΤΑΣ

Τα νέα του STAR FM 93,3

Τα νέα του greveniotis.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις