Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Rally Greece φέτος στα Γρεβενά

To RALLY GREECE OFFROAD είναι Διεθνής Αγώνας Αυτοκινήτων 4x4 που πραγματοποιείται κάθε χρόνο σε διαφορετική περιοχή της Ελλάδας. Για το 2014 η Οργανωτική Επιτροπή επέλεξε να πραγματοποιήσει την εκδήλωση στη περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας. Οι διαδρομές του αγώνα είναι στους Νομούς Γρεβενών και Φλώρινας. Να σημειώσουμε ότι το RALLY GREECE OFFROAD είναι ο μοναδικός αγώνας του είδους του στην Ελλάδα που οι ειδικές διαδρομές τελούνται σε δρόμους κλειστούς στη κυκλοφορία σε αντίθεση με όλους τους υπόλοιπους που πραγματοποιούνται σε ανοικτούς στη κυκλοφορία δρόμους.


Για τρεις ημέρες (Παρασκευή – Σάββατο – Κυριακή, 6/7/8 – Ιουνίου) οι συμμετέχοντες θα διαγωνιστούν σε διαδρομές συνολικού μήκους 830 χλμ. εκ των οποίων τα 430 χλμ. αποτελούν τις 13 ειδικές διαδρομές, εκ των οποίων 8 είναι διαφορετικές. Η μεγαλύτερη ειδική έχει μήκος 56 χλμ.

Θα συμμετάσχουν πληρώματα από: Ελλάδα, Ιταλία, Γερμανία, Γαλλία, Τουρκία, Κύπρο, Ισραήλ, ενώ κάθε χρόνο νέοι συμμετέχοντες προστίθενται στους παλιούς. Φετινοί συμμετέχοντες είναι όλοι οι Έλληνες πρωταγωνιστές των αγώνων 4x4, Ιταλοί με πολύ καλά προετοιμασμένα αυτοκίνητα, Τούρκοι με θέληση για διάκριση και Ισραηλινοί με μεγάλη εμπειρία σε αυτό το είδος αγώνων.

Διαβάστε περισσότερα στο www.driveandtravel.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφήστε το σχόλιό σας