Πέμπτη, 22 Μαΐου 2014

ΔΗΛΩΣΗ του Πρώην Βουλευτή κ. Κυριάκου Ταταρίδη

    Στις εκλογές της Κυριακής καλούμε κάθε Δημοκρατική και Προοδευτική συνείδηση να αφυπνιστεί από το σκληρό σοκ που υπέστη από την αρνητική οικονομική συγκυρία και τα επώδυνα μέτρα σταθερότητας των μνημονίων και να στηρίξει τις προοδευτικές δυνάμεις που πάλι θα κλιθούν να παίξουν τον δημιουργικό τους ρόλο μετά το ξέσπασμα της κρίσης.

    Για τις Ευρωεκλογές την Κυριακή στις 25-05-2014 στηρίζουμε το ψηφοδέλτιο της ΕΛΙΑΣ της προοδευτικής σκέψης και των δυνάμεων που άλλαξαν την Ελλάδα και που μπορούν και πάλι να την επαναφέρουν σε μέρες ανάπτυξης και προόδου για την χώρα και τον λαό μας.
    Για τις Περιφερειακές εκλογές καταψηφίζουμε το ψηφοδέλτιο του υπερσυντηρητικού κ. Δακή που αδίκησε τα Γρεβενά σε αναπτυξιακές επιλογές στα Ευρωπαϊκά προγράμματα που διαχειρίστηκε και στηρίζουμε το ψηφοδέλτιο του κ. Καρυπίδη που συγκροτείται από γνωστά στελέχη του προοδευτικού χώρου του Νομού μας, που πιστεύω, πως θα αγωνιστούν για να κερδίσει η περιοχή μας τα προγράμματα και τους αναπτυξιακούς στόχους που έχουμε θέσει.

                                                                                     Μετά τιμής
                                                                                         Κυριάκος Ταταρίδης
Πρώην Βουλευτής Γρεβενών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφήστε το σχόλιό σας

  • Τα ενυπόγραφα άρθρα και σχόλια εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των συντακτών τους, οι οποίοι φέρουν και την αποκλειστική ευθύνη.
  • Πάγια πολιτική μας να μη δημοσιεύουμε διαδικτυακές δημοσκοπήσεις οι οποίες και είναι εύκολο να πειραχτούν !!! από τον διαχειριστή τους
_ ΦΟΡΑ - ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΚΩΤΤΑΣ

Τα νέα του STAR FM 93,3

Τα νέα του greveniotis.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις