Τετάρτη, 21 Μαΐου 2014

Ευχαριστήρια επιστολή του επικεφαλής του Συνδυασμού "ΜΑΖΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ" Δ. Κουπτσίδη

Αισθάνομαι την ανάγκη να απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς σε όλες τις Γρεβενιώτισσες και σε όλους τους Γρεβενιώτες που τίμησαν με την ψήφο τους το Συνδυασμό μας «Μαζί συνεχίζουμε», καθώς και σε  όσους  επέλεξαν να μη μας στηρίξουν.
Ευχαριστώ από καρδιάς τους υποψηφίους Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους του Συνδυασμού, καθώς και τους ...συνεργάτες μου, για τον έντιμο και καθαρό αγώνα που έδωσαν  καθ΄ όλη την προεκλογική περίοδο.
Δώσαμε έναν αγώνα μακριά από διαχωριστικές γραμμές, ανεξάρτητοι, χωρίς κομματικούς μηχανισμούς, στο πλαίσιο των αρχών των Αυτοδιοικητικών εκλογών και του πολιτικού πολιτισμού.
 Με αίσθημα ευθύνης δεσμεύομαι απέναντί σας, τόσο ο ίδιος όσο και οι συνεργάτες μου, να συνεχίσουμε τον αγώνα μας για το καλό των Γρεβενών.  Μαζί συνεχίζουμε…….

Σας ευχαριστώ.
          
Με τιμή
Δημοσθένης Κουπτσίδης
 Επικεφαλής του Συνδυασμού
«Μαζί συνεχίζουμε»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφήστε το σχόλιό σας

  • Τα ενυπόγραφα άρθρα και σχόλια εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των συντακτών τους, οι οποίοι φέρουν και την αποκλειστική ευθύνη.
  • Πάγια πολιτική μας να μη δημοσιεύουμε διαδικτυακές δημοσκοπήσεις οι οποίες και είναι εύκολο να πειραχτούν !!! από τον διαχειριστή τους
_ ΦΟΡΑ - ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΚΩΤΤΑΣ

Τα νέα του STAR FM 93,3

Τα νέα του greveniotis.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις