Παρασκευή, 16 Μαΐου 2014

Η Υφυπουργός Υγείας κα Ζέτα Μακρή στα Γρεβενά

 Το Δήμαρχο Γρεβενών κ. Δημοσθένη Κουπτσίδη επισκέφθηκε στο γραφείο του  η Υφυπουργός Υγείας κα Ζέτα Μακρή συνοδευόμενη από το Βουλευτή Γρεβενών κ. Τιμολέοντα Κοψαχείλη, στο πλαίσιο των προεκλογικών της περιοδειών ενόψει των Ευρωεκλογών της 25ης Μαΐου 2014, την Παρασκευή 16 Μαΐου 2014.
Στη συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα, μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν ήταν και αυτό του προβλήματος που προέκυψε στο Γενικό Νοσοκομείο Γρεβενών σχετικά με τις εφημερίες των Ιατρών. Η κα Υφυπουργός,  μετά την ενημέρωση που είχε από το Δήμαρχο  Γρεβενών κ. Δημοσθένη Κουπτσίδη, δεσμεύθηκε ότι θα γίνουν όλες οι απαραίτητες από την πλευρά της ενέργειες που θα συμβάλουν στην εύρυθμη λειτουργία του Γενικού Νοσοκομείου Γρεβενών και στην αναβάθμιση των παρεχομένων προς του πολίτες υπηρεσιών. 

Γραφείο Δημάρχου Γρεβενών
Δημοσθένη  Κουπτσίδη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφήστε το σχόλιό σας

  • Τα ενυπόγραφα άρθρα και σχόλια εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των συντακτών τους, οι οποίοι φέρουν και την αποκλειστική ευθύνη.
  • Πάγια πολιτική μας να μη δημοσιεύουμε διαδικτυακές δημοσκοπήσεις οι οποίες και είναι εύκολο να πειραχτούν !!! από τον διαχειριστή τους
_ ΦΟΡΑ - ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΚΩΤΤΑΣ

Τα νέα του STAR FM 93,3

Τα νέα του greveniotis.gr

Αναζήτηση εργασίας

Δημοφιλείς αναρτήσεις