Παρασκευή, 6 Ιουνίου 2014

Το μπουζούκι εισάγεται στο Ωδείο Αθηνών

Στο πλαίσιο της 37ης Γιορτής Βιβλίου που πραγματοποιεί ο Σύλλογος Εκδοτών Βιβλίου Αθηνών, έως τις 15 του Ιούνη στο Ωδείο Αθηνών, ο Θανάσης Πολυκανδριώτης και το μουσικό σύνολο «Οι επόμενοι» θα πραγματοποιήσουν συναυλία με έργα Χατζιδάκι, Θεοδωράκη, Ζαμπέτα και Πολυκανδριώτη.
Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στις 10 Ιούνη (8.30 μ.μ., αίθουσα «Αρης Γαρουφαλής») και θα έχει εκπαιδευτικό και ψυχαγωγικό χαρακτήρα, με αφορμή - επιτέλους - την ένταξη του μπουζουκιού στο Ωδείο Αθηνών, από τον Οκτώβρη 2014. Πριν τη συναυλία ο αρχιμουσικός και πρόεδρος του Ωδείου Αθηνών, Νίκος Τσούχλος, ο Θανάσης Πολυκανδριώτης και ο Δημήτρης Σταθακόπουλος (δρ. Κοινωνιολογίας της Ιστορίας) θα μιλήσουν αντίστοιχα για το μπουζούκι στην εκπαίδευση, το μπουζούκι στην Unesco και το μπουζούκι σήμερα στη σύγχρονη βιβλιογραφία και αλλού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφήστε το σχόλιό σας

  • Τα ενυπόγραφα άρθρα και σχόλια εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των συντακτών τους, οι οποίοι φέρουν και την αποκλειστική ευθύνη.
  • Πάγια πολιτική μας να μη δημοσιεύουμε διαδικτυακές δημοσκοπήσεις οι οποίες και είναι εύκολο να πειραχτούν !!! από τον διαχειριστή τους
_ ΦΟΡΑ - ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΚΩΤΤΑΣ

Τα νέα του STAR FM 93,3

Τα νέα του greveniotis.gr

Αναζήτηση εργασίας

Δημοφιλείς αναρτήσεις