Παρασκευή, 27 Ιουνίου 2014

Η Καθαρίστρια που τσάπιζε την χειροβομβίδα (αποκλειστικές φωτογραφίες)

Χειροβομβίδα παλιά και σκουριασμένη βρήκε η καθαρίστρια του ΤΡΑΜΠΑΝΤΖΕΙΟΥ Γυμνασίου Σιάτιστας καθώς σκάλιζε με την τσάπα της το προαύλιο χώρο. Στην αρχή νόμιζε πως ήταν πέτρα και την χτυπούσε με την τσάπα της για να τη διαλύσει. Ευτυχώς βέβαια δεν είχαμε κανένα ατύχημα, γιατί αν και ήταν οπλισμένη η παλαιότητά της την καθιστούσε ανενεργή . Οι αρχές (αστυνομία) στην αρχή είπαν να την ξανασκεπάσουν και να περιμένουν το στρατό να την πετάξει, γιατί θα έπρεπε να ακολουθηθεί η προκαθορισμένη διαδικασία για τέτοιες περιπτώσεις.
Ευτυχώς με την έντονη αντίδραση μαθητών και καθηγητών, παρέβλεψαν την διαδικασία και την αφαίρεσαν μετα το τέλος της διδασκαλίας . Φωτογραφίες αποκλειστικά από το grevena.net μέσω των καθηγητών του γυμνασίου.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφήστε το σχόλιό σας

  • Τα ενυπόγραφα άρθρα και σχόλια εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των συντακτών τους, οι οποίοι φέρουν και την αποκλειστική ευθύνη.
  • Πάγια πολιτική μας να μη δημοσιεύουμε διαδικτυακές δημοσκοπήσεις οι οποίες και είναι εύκολο να πειραχτούν !!! από τον διαχειριστή τους
_ ΦΟΡΑ - ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΚΩΤΤΑΣ

Τα νέα του STAR FM 93,3

Τα νέα του greveniotis.gr

Αναζήτηση εργασίας

Δημοφιλείς αναρτήσεις