Παρασκευή, 20 Ιουνίου 2014

Επίσκεψη του Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου στον υποδιευθυντή του Σωφρονιστικού καταστήματος Γρεβενών κ. Αλεξίου Δημήτρη.

Την Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014 πραγματοποιήθηκε επίσκεψη από τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Γρεβενών στον υποδιευθυντή του σωφρονιστικού καταστήματος Γρεβενών κ. Αλεξίου Δημήτρη. Σκοπός της συνάντησης ήταν η διερεύνηση παραπόνων που εκφράστηκαν από επαγγελματίες των Γρεβενών για την έλλειψη συνεργασίας με το σωφρονιστικό κατάστημα Γρεβενών.

Ο κ. Αλεξίου αφού ενημέρωσε πρώτα τον πρόεδρο του συλλόγου για τις διαδικασίες προμηθειών που διενεργούνται από το αρμόδιο τμήμα των φυλακών, στην συνέχεια επισήμανε ότι ένα μεγάλο μέρος των προμηθειών το παρέχουν στις τοπικές επιχειρήσεις. 
 Ο πρόεδρος τόνισε την ανάγκη στήριξης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων του Νομού Γρεβενών, οι οποίες βάλλονται οικονομικά από την κρίση και παράλληλα ζήτησε την ενδυνάμωση της συνεργασίας του σωφρονιστικού ιδρύματος με τις επιχειρήσεις του Νομού.
Τέλος, στα πλαίσια καλής συνεργασίας, ο κ. Δημάδης  πρότεινε και έγινε αποδεκτό να ενημερώνεται το γραφείο του Συλλόγου για τις προσκλήσεις ενδιαφέροντος και τους διαγωνισμούς που διενεργεί το σωφρονιστικό κατάστημα έτσι ώστε να ενημερώνονται από το σύστημα μηχανογράφησης του Εμπορικού Συλλόγου Γρεβενών άμεσα οι επιχειρήσεις – μέλη του για να έχουν την δυνατότητα συμμετοχής.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
 Ο Πρόεδρος                                                                     
 Δημάδης Κωνσταντίνος                                  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφήστε το σχόλιό σας

  • Τα ενυπόγραφα άρθρα και σχόλια εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των συντακτών τους, οι οποίοι φέρουν και την αποκλειστική ευθύνη.
  • Πάγια πολιτική μας να μη δημοσιεύουμε διαδικτυακές δημοσκοπήσεις οι οποίες και είναι εύκολο να πειραχτούν !!! από τον διαχειριστή τους
_ ΦΟΡΑ - ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΚΩΤΤΑΣ

Τα νέα του STAR FM 93,3

Τα νέα του greveniotis.gr

Αναζήτηση εργασίας

Δημοφιλείς αναρτήσεις