Παρασκευή, 6 Ιουνίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

O Πολιτιστικός Σύλλογος Αμυγδαλιών ανακοινώνει ότι το Σάββατο 14 Ιουνίου και ώρα 8.30μ.μ. συγκαλεί λαϊκή συνέλευση όλων των κατοίκων του χωριού με δύο θέματα:
1.   «Η ποιότητα του νερού του δικτύου της ΔΕΥΑΓ από τη γεώτρηση του Μικρού Σειρηνίου» και
2.   «Η προστασία από τις πολύ συχνές επισκέψεις αρκούδων, ακόμα και στο κέντρο του χωριού, και οι ζημιές που προκαλούν στις κερασιές αλλά και σε άλλες καλλιέργειες».

Στη συνέλευση προσκαλούνται να πάρουν μέρος όλοι οι κάτοικοι του  χωριού, αλλά και όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς όπως, Βουλευτής, Αντιπεριφερειάρχης, Δήμαρχος, ΔΕΥΑΓ, «Αρκτούρος» κλπ, καθώς και  όλοι οι αρμόδιοι υπηρεσιακοί παράγοντες (ιδιαίτερες προσκλήσεις δεν θα σταλούν).

Η απόφαση αυτή πάρθηκε γιατί:

1. Πάρα πολλοί κάτοικοι του χωριού μας διαμαρτύρονται εντονότατα για την πάρα πολύ κακή ποιότητα του νερού του δικτύου της ΔΕΥΑΓ από τη γεώτρηση του Μικρού Σειρηνίου, ενώ επίσης πάρα πολλοί αμφιβάλλουν και για την καταλληλότητά του.

2. Το τελευταίο διάστημα πάρα πολλοί κάτοικοι του χωριού έχουν κατατρομοκρατηθεί και αγανακτήσει από την πάρα πολύ συχνή και  απειλητική εμφάνιση αρκούδων από τις πρώτες βραδινές ώρες ακόμα και στο κέντρο του χωριού και από τις μεγάλες καταστροφές που προκαλεί στις καλλιέργειες κυρίως της κερασιάς.

Απαίτησή μας είναι:

1.   Η πολιτεία πρέπει τώρα να πάρει μέτρα προστασίας μας από τις αρκούδες, και

2.   Να έχουμε στο δίκτυό μας όλο το έτος  νερό καλής ποιότητας από τον Α΄ ή Β΄ κλάδο. Να σταματήσει τώρα η ύδρευση του χωριού μας από τη γεώτρηση του Μικρού Σειρηνίου.Για το Διοικητικό Συμβούλιο                             Ο  Γραμματέας                                       Ο Πρόεδρος                                                        Αργύριος Καραλιόλιος                               Νικόλαος Δεινόπαπας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφήστε το σχόλιό σας

  • Τα ενυπόγραφα άρθρα και σχόλια εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των συντακτών τους, οι οποίοι φέρουν και την αποκλειστική ευθύνη.
  • Πάγια πολιτική μας να μη δημοσιεύουμε διαδικτυακές δημοσκοπήσεις οι οποίες και είναι εύκολο να πειραχτούν !!! από τον διαχειριστή τους
_ ΦΟΡΑ - ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΚΩΤΤΑΣ

Τα νέα του STAR FM 93,3

Τα νέα του greveniotis.gr

Αναζήτηση εργασίας

Δημοφιλείς αναρτήσεις