Πέμπτη, 12 Ιουνίου 2014

Αναβαθμίζεται το Οδικό Δίκτυο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

Τις προεγκρίσεις των σχεδίων σύμβασης που αφορούν στην οδική ασφάλεια του Εθνικού Δικτύου των τεσσάρων Περιφερειακών Ενοτήτων της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Γιώργος Δακής.


Οι επιμέρους προϋπολογισμοί συμβάσεων για κάθε Περιφερειακή Ενότητα είναι οι εξής:

Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης: 5.639.023 €
Περιφερειακή Ενότητα Γρεβενών: 1.775.638 €
Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς: 1.617.358 €
Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας: 2.377.859 €

Το έργο αφορά σε παρεμβάσεις στο Εθνικό Οδικό Δίκτυο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και επί του σώματος της οδού. Οι εργασίες έχουν ως σκοπό την άρση της επικινδυνότητας διαφόρων σημείων των εθνικών οδών ενώ θα συμβάλλουν στην οδική ασφάλεια των χρηστών του οδικού δικτύου. Οι εργασίες που περιλαμβάνονται είναι μορφώσεις τάφρων, κατασκευή τοίχων αντιστήριξης (τεχνικών), εργασίες ασφαλτικών (κυρίως αντιολισθηρών ταπήτων), εργασίες οριζόντιας και κατακόρυφης σήμανσης και εργασίες ηλεκτροφωτισμού κόμβων. Συνολικά παρεμβάσεις θα γίνουν σε μήκος 174,460 χλμ. και σε τμήματα του οδικού δικτύου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφήστε το σχόλιό σας

  • Τα ενυπόγραφα άρθρα και σχόλια εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των συντακτών τους, οι οποίοι φέρουν και την αποκλειστική ευθύνη.
  • Πάγια πολιτική μας να μη δημοσιεύουμε διαδικτυακές δημοσκοπήσεις οι οποίες και είναι εύκολο να πειραχτούν !!! από τον διαχειριστή τους
_ ΦΟΡΑ - ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΚΩΤΤΑΣ

Τα νέα του STAR FM 93,3

Τα νέα του greveniotis.gr

Αναζήτηση εργασίας

Δημοφιλείς αναρτήσεις