Τρίτη, 17 Ιουνίου 2014

Πεζοπορία στο Εθνικό Πάρκο Βόρειας Πίνδου

O Φορέας Διαχείρισης Εθνικών Δρυμών Βίκου – Αώου και Πίνδου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 5 Ιουνίου, διοργανώνει για πέμπτη συνεχή χρονιά, την Κυριακή 22 Ιουνίου 2014 πεζοπορία στο Εθνικό Πάρκο Βόρειας Πίνδου.
Η διαδρομή, που αφορά δασικό μονοπάτι, θα ξεκινήσει στις 9.00π.μ. πριν τον οικισμό του Μανασσή Ζαγορίου και θα καταλήξει στο Τρίτοξο Γεφύρι της Καλωτάς. Η μεταφορά, για όσους δεν διαθέτουν δικό τους μεταφορικό μέσο, θα γίνει δωρεάν, με λεωφορεία του Δήμου Ζαγορίου, τα οποία θα αναχωρήσουν από την Κεντρική Πλατεία των Ιωαννίνων στις 8:00 π.μ.. Η πεζοπορία θα πραγματοποιηθεί με συνοδεία και ξενάγηση στελεχών του Φορέα Διαχείρισης και το συνολικό μήκος της είναι 7 km, με σχετικά χαμηλό βαθμό δυσκολίας και διάρκειας περίπου 3 ωρών.
Στην πεζοπορία καλούνται να συμμετέχουν όλοι όσοι επιθυμούν να γνωρίσουν από κοντά το μοναδικό φυσικό περιβάλλον του Εθνικού Πάρκου Βόρειας Πίνδου.
Όσοι επιθυμούν μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι και την Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014. Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Κέντρο Πληροφόρησης του Εθνικού Πάρκου, στους Ασπραγγέλους, στα τηλέφωνα 26530 22241 / 22245 και στο email: pindos.np@gmail.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφήστε το σχόλιό σας

  • Τα ενυπόγραφα άρθρα και σχόλια εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των συντακτών τους, οι οποίοι φέρουν και την αποκλειστική ευθύνη.
  • Πάγια πολιτική μας να μη δημοσιεύουμε διαδικτυακές δημοσκοπήσεις οι οποίες και είναι εύκολο να πειραχτούν !!! από τον διαχειριστή τους
_ ΦΟΡΑ - ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΚΩΤΤΑΣ

Τα νέα του STAR FM 93,3

Τα νέα του greveniotis.gr

Αναζήτηση εργασίας

Δημοφιλείς αναρτήσεις