Παρασκευή, 6 Ιουνίου 2014

Ανακοίνωση της Μείζονος Αντιπολίτευσης του Δήμου Γρεβενών: «Ο Δήμαρχος παραπλανεί τους δημότες»

Με έκπληξη διαβάσαμε τις δηλώσεις του Δημάρχου σχετικά με τη δημόσια διαβούλευση του ΥΠΕΚΑ. Ο λαός των Γρεβενών και μνήμη έχει και παρών ήταν στην επίμαχη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και τα ειδοποιητήρια της εισφοράς σε χρήμα είχε λάβει από το Δήμαρχο  τα οποία και καλούντα εντός 20ημέρου να αποδεχτεί ότι θα πληρώσει.
    Η επίμονη παρέμβαση και τα επιχειρήματα της αντιπολίτευσης σε συνάρτηση με τη μαζική και έντονη συμμετοχή των θιγόμενων πολιτών του Δήμου,  προκάλεσαν την αναστολή εκτέλεσης των προσκλήσεων του Δημάρχου για καταβολή της υπέρογκης και δυσβάστακτης επιβολής εισφοράς σε χρήμα.
    Η απόφαση της αναστολή δεν είναι “μας” κ. Δήμαρχε, αλλά είναι δικαίωση της αντίδρασης του λαού των Γρεβενών και αυτή είναι που  προκάλεσε την ανάστροφη ροή της διαδικασίας.
    Τέλος να ενημερώσουμε τους πολίτες ότι, παρ΄ όλες τις αλλαγές, το πρόβλημα εξακολουθεί να υφίσταται και  καλούμε τους πάντες σε επαγρύπνηση, έτσι έστω, να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τους πολίτες των Γρεβενών.                      Ο Επικεφαλής και οι Σύμβουλοι
                     της Μείζονος Αντιπολίτευσης
                          του Δήμου Γρεβενών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφήστε το σχόλιό σας

  • Τα ενυπόγραφα άρθρα και σχόλια εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των συντακτών τους, οι οποίοι φέρουν και την αποκλειστική ευθύνη.
  • Πάγια πολιτική μας να μη δημοσιεύουμε διαδικτυακές δημοσκοπήσεις οι οποίες και είναι εύκολο να πειραχτούν !!! από τον διαχειριστή τους
_ ΦΟΡΑ - ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΚΩΤΤΑΣ

Τα νέα του STAR FM 93,3

Τα νέα του greveniotis.gr

Αναζήτηση εργασίας

Δημοφιλείς αναρτήσεις