Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

   Σε προηγούμενη ανακοίνωση της Ν.Ε. τονίζαμε ότι: ″Η μελλοντική λειτουργία του Νοσοκομείου κρίνεται αβέβαιη…και πως απέναντι σ’ αυτά τα γεγονότα οι τοπικοί «εξουσιαστές» στέκονται ως απλοί παρατηρητές″.
   Δυστυχώς, η πραγματικότητα έρχεται να μας επιβεβαιώσει για μία ακόμη φορά. Το Γενικό Νοσοκομείο Γρεβενών τις τελευταίες ημέρες υπολειτουργεί. Οι ιατροί απέχουν απ’ τα τακτικά εξωτερικά ιατρεία απαιτώντας την απομάκρυνση του Διοικητή και όλοι οι υπόλοιποι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου στέκονται στο πλευρό τους.

   Η Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Γρεβενών στηρίζει τον αγώνα των ιατρών και όλου του προσωπικού. Ζητούμε την παραίτηση του Διοικητή ή να τον πάψουν απ’ τα καθήκοντά του αυτοί που τον τοποθέτησαν σ’ αυτή τη θέση.
   Είναι λυπηρό γεγονός, ο τοπικός βουλευτής και κάποια κομματικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας να συνεχίζουν να τον καλύπτουν και να προσπαθούν να δικαιολογήσουν τις απαράδεκτες συμπεριφορές του. Είναι συνυπεύθυνοι για τον αναβρασμό που υπάρχει στο χώρο του Νοσοκομείου Γρεβενών.
  Οι πολίτες του νομού μας έχουν ανάγκη από υψηλού επιπέδου παροχές υγείας και όλοι πρέπει να βοηθάμε προς αυτή την κατεύθυνση.

                                               Για την Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Γρεβενών
                                                           Ο Γραμματέας
                                                       Πρίντζας Δημήτριος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφήστε το σχόλιό σας