Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

Το ψηφοδέλτιο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΜΑΡΣ στα Γρεβενά

 Βασιλόπουλος Χρήστος  Χημικός Μηχ/κος
Ζεμπίλης Ιωάννης Φιλόλογος Εκπαιδευτικός
Μπουμπαρος Κων/νος  Ελεύθερος Επαγγελματίας
Η ψήφος των εργαζομένων και της νεολαίας στους ενωτικούς συνδυασμούς της ΑΝΤΑΡΣΥΑ – Μετωπική Αριστερή Συμπόρευση είναι πολλαπλά ωφέλιμη:


·         Εκφράζει την πιο βαθιά πολιτική καταδίκη της πολιτικής της ΝΔ – ΠΑΣΟΚ – ΕΕ – ΔΝΤ.

·         Επιστρέφει την άλλη μέρα κιόλας στους εργάτες, στους βιοπαλαιστές, στη νεολαία ως ενίσχυση αγώνων στα χέρια των ίδιων των αγωνιζόμενων (αιτήματα, συντονισμός, έναρξη, λήξη).

·         Ενισχύει την αυτοπεποίθηση για τη οργάνωση των καθημερινών αγώνων άμεσης στόχευσης και βαθύτερης προοπτικής για να βγει η χώρα από την παρακμή και τη σήψη που την τραβά ο αστικός πολιτικός κόσμος, από τη δίνη των κρίσεων που ξεσπούν κατά καιρούς στον καπιταλιστικό κόσμο της εκμετάλλευσης και της καταπίεσης.

·         Υπηρετεί την υπόθεση της ενότητας δράσης όλων των μαχόμενων δυνάμεων της Αριστεράς.

·         Είναι ένα μεγάλο «ΝΑΙ» στη δημιουργία  της μετωπικής Αριστεράς της ανατροπής, της ελπίδας, της νίκης, της απελευθερωτικής κομμουνιστικής προοπτικής.

·         Είναι ψήφος απαίτησης και υπόσχεσης πως θα πάρουμε πίσω ότι μας έκλεψαν, πως θα διεκδικήσουμε συλλογικά ότι μας ανήκει!

·         Είναι, με λίγα λόγια, Ψήφος για μια άλλη πολιτική, τη δικιά μας, την εργατική πολιτική, σε αυτή την εποχή του αμύθητου πλούτου και της καταθλιπτικής φτώχειας, των πρωτόγνωρων κινδύνων και των εκπληκτικών δυνατοτήτων!

​​ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΝΤΑΡΣΥΑ-Μετωπική Αριστερή Συμπόρευση.



Το ψηφοδέλτιο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΜΑΡΣ στα Γρεβενά

Βασιλόπουλος Χρήστος  Χημικός Μηχ/κος

Ζεμπίλης Ιωάννης Φιλόλογος Εκπαιδευτικός

Μπουμπαρος Κων/νος  Ελεύθερος Επαγγελματίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφήστε το σχόλιό σας