Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

«Το έργο του Φορέα Διαχείρισης για την προστασία και ανάδειξη του Εθνικού Πάρκου Βόρειας Πίνδου την χρονική περίοδο 2010 - 2015».

O Φορέας Διαχείρισης Εθνικών Δρυμών Βίκου - Αώου και Πίνδου διοργανώνει την Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου και ώρα 10.00 μ.μ. στο ξενοδοχείο Du Lac στα Ιωάννινα, ημερίδα με θέμα «Το έργο του Φορέα Διαχείρισης για την προστασία και ανάδειξη του Εθνικού Πάρκου Βόρειας Πίνδου την χρονική περίοδο 2010 - 2015».
 Η ημερίδα είναι ανοιχτή για το κοινό και έχει στόχο την προβολή των δράσεων που υλοποιήθηκαν από το Φορέα Διαχείρισης την τελευταία πενταετία στα ζητήματα της προστασίας, διαχείρισης, βιώσιμης ανάπτυξης και ανάδειξης του Εθνικού Πάρκου Βόρειας Πίνδου.
Στο πρώτο μέρος της ημερίδας θα γίνει αποτίμηση του έργου του Φορέα Διαχείρισης κατά την δεύτερη φάση της λειτουργίας του καθώς και των μελλοντικών προοπτικών του. Μεταξύ άλλων θα παρουσιασθούν τα αποτελέσματα του έργου της επιστημονικής παρακολούθησης ορισμένων εκ των ειδών πανίδας τους Εθνικού Πάρκου, οι δράσεις που υλοποιούνται για την προβολή και ανάδειξη της περιοχής καθώς και ο τρόπος αξιοποίησης των νέων τεχνολογιών στη διαχείριση της προστατευόμενης περιοχής.
Στο δεύτερο μέρος της ημερίδας θα παρουσιασθούν αξιόλογες συνεργασίες του Φορέα Διαχείρισης στο πλαίσιο αξιοποίησης και άλλων προγραμμάτων με σκοπό την υλοποίηση δράσεων για την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος και την ανάδειξη της περιοχής του Εθνικού Πάρκου Βόρειας Πίνδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφήστε το σχόλιό σας