Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΝΟΜΗ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΩΝ

Η Περιφερειακή Ενότητα  Γρεβενών ως επικεφαλής εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης  που έχει συσταθεί για τον νομό μας, συνεχίζει την προσπάθεια στήριξης των ευπαθών κοινωνικών ομάδων της περιοχής μας.
Μετά τον 1ο κύκλο διανομής φρούτων που πραγματοποιήθηκε μέσα στο 2015, ακολουθεί και 2ος κύκλος διανομής καθώς παρέλαβε την Τρίτη  26/01/2016, περίπου 20 τόνους πορτοκαλιών που πρόκειται να μοιραστούν στους συμπολίτες μας.

Τα πορτοκάλια θα φυλαχθούν δωρεάν στα ψυγεία της ΕΑΣ, την οποία και οφείλουμε να ευχαριστήσουμε δημόσια για ακόμη μια φορά για την προσφορά της και την πολύτιμη βοήθειά της.
Στη συνέχεια θα παραληφθούν, από το Δήμο Γρεβενών το Δήμο Δεσκάτης και την Ιερά Μητρόπολη Γρεβενών (που ως εταίροι της σύμπραξης αναλαμβάνουν να διαθέσουν την ποσότητα στους δικαιούχους), όλες οι ποσότητες πορτοκαλιών που τους αναλογούν, σύμφωνα με τις καταστάσεις που έχουν αποστείλει στην Δ/νση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της ΠΕ Γρεβενών, προκειμένου να ορίσουν οι ίδιοι τις ημερομηνίες καθώς και τα σημεία διανομής τους.
Οι δικαιούχοι κατά προτεραιότητα της διανομής θα είναι, οι ωφελούμενοι του Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΤΕΒΑ) και οι κάτοχοι της κάρτας σίτισης της Ανθρωπιστικής Κρίσης, οι οποίοι με την επίδειξη της κάρτας σίτισης, το δελτίο της αστυνομικής τους ταυτότητας και το πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης (αριθμός μελών οικογένειας) θα παραλαμβάνουν την ανάλογη ποσότητα των φρούτων.
Ενημερώνουμε τους ωφελούμενους ότι θα υπάρξει και συνέχεια στη διανομή φρούτων, για τα οποία θα ενημερωθούν εγκαίρως και από το Γραφείο Τύπου του Αντιπεριφερειάρχη και από τα Μ.Μ.Ε.
Γρεβενά, 26-01-2016
          Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
    ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΣΗΜΑΝΔΡΑΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφήστε το σχόλιό σας