Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΩΔΕΙΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Καλό μήνα και καλή σχολική χρονιά!
          Συνεχίζοντας για δέκατη έβδομη χρονιά την επιτυχημένη πορεία του και τη μουσική του προσφορά στον τόπο μας, το Ωδείο μας καλωσορίζει και φέτος τους σπουδαστές, παλαιούς αλλά και νέους που επιθυμούν να γνωρίσουν τον κόσμο της μουσικής.
          Οι εγγραφές σε όλα τα τμήματα ξεκινούν τη Δευτέρα, 5 Σεπτεμβρίου 2016 στα υπάρχοντα τμήματα και μέσα στις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν και τα νέα τμήματα που θα ξεκινήσουν φέτος. Οι ώρες λειτουργίας της γραμματείας είναι καθημερινά 6 - 8 το απόγευμα.

          Το Δημοτικό Ωδείο Γρεβενών ιδρύθηκε το 2000, είναι αναγνωρισμένο από το κράτος (αρ.απ.ΥΠΠΟ/ΚΑΤΕΧΝ/48248/28-9-2000,ΦΕΚ.1257/τ.Β/18.10.2000) και παρέχει ολοκληρωμένη μουσική εκπαίδευση σε όλα τα τμήματα (κλασικά, σύγχρονα, προ-ωδειακά). Όλοι οι καθηγητές - συνεργάτες είναι υψηλού επιπέδου καλλιτέχνες, με άρτιες γνώσεις και πολυετή διδακτική εμπειρία. και τους χαρακτηρίζει η αγάπη, ο ενθουσιασμός για τη μουσική και τη διδασκαλία, η μεταδοτικότητα και η άριστη ικανότητα επικοινωνίας. Τα πτυχία που απονέμονται στους σπουδαστές που αποφοιτούν είναι αναγνωρισμένα από το Κράτος και ανοίγουν το δρόμο για καριέρα στο χώρο της μουσικής.
          Σας περιμένουμε λοιπόν από τη Δευτέρα, 5 Σεπτεμβρίου 2016 και τις ώρες 6-8 το απόγευμα στο κτήριο του Ωδείου, (Τέρμα Κων/νου Ταλιαδούρη). Τηλέφωνο γραμματείας:2462084510.

                                                       ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφήστε το σχόλιό σας