Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣΗ…ΤΡΑΓΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ Σ ΕΝΑ ΟΧΙ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΝΟ ΜΕΛΛΟΝ Του Γιώργου Νούτσου

Οι έννοιες "παγκοσμιοποίηση" και "πολυπολιτισμική κοινωνία" βρίσκουν την απόλυτη έκφραση τους εδώ στην Ελλάδα. Τη χώρα της φιλοξενίας, της ανοχής και του πολιτισμού !!! Και θα αποτελέσουμε, έτσι όπως πάνε τα πράγματα, υπόδειγμα πολυεθνικής "σούπας", όπου τα dna ανθρώπων από κάθε γωνιά της γης, πρόκειται εδώ να βρουν στο χρόνο που θα ακολουθήσει εύφορο "έδαφος" για να φυτέψουν τον πολύ-πολύ-πολύ εθνικό καμβά τους, δημιουργώντας τους "Έλληνες" των επόμενων εκατονταετιών !!!
Την εκδοχή, ο μέσος Έλληνας να είναι 50 ή 100 χρόνια μετά, περισσότερο μελαμψός, σγουρόμαλλης, σχιστομάτης ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο και τα παιδιά του να έλκουν την καταγωγή τους από κάθε γωνιά της γης - αν κάτι δεν αλλάξει δραματικά - θα μπορούσα ανεπιφύλακτα να την υιοθετήσω ! Δεν ξέρω απλά, αν το δικό μας dna αποδεικνύονταν τόσο ισχυρό ή οι πολιτικές αφομοίωσης, τόσο αποτελεσματικές, ώστε να βλέπουμε τους μελαμψούς, σκούρους, κοκκινόχρωμους ή κιτρινόχρωμους απογόνους μας να υποκλίνονται στην ελληνική σημαία και να απαγγέλλουν πιθανώς Όμηρο...!!!
Αφορμή γι αυτές τις ανήσυχες σκέψεις μου αποτέλεσε Δελτίο των Αρχών που προσδιόριζε την Εθνικότητα των τελευταίων λαθρομεταναστών που εισήλθαν στη χώρα μας....Προσέξτε τις χώρες προέλευσης....
Δομινικανή Δημοκρατία, Κουβά, Βενεζουέλα, Χιλή, Αφγανιστάν, Πακιστάν, Κονγκό, Αλγερία, Ερυθραία, Σιέρα Λεόνε, Αιθιοπία, Ζιμπάμπουε, Τυνησία, Ακτή Ελεφαντοστού, Γκάνα,  Μαρόκο, Μάλι, Δυτ. Σαχάρα, Καμερούν, Νήσους Κομόρες, Μπουρκίνα Φάσο !!!
Εξέπεσε και εξέπνευσε παντελώς η έννοια του "πρόσφυγα". Πρόκειται σαφέστατα για λαθρομετανάστες οικονομικού και μόνο υπόβαθρου ! Που απλά, συνέρευσαν από τα πέρατα της Οικούμενης, επειδή, έμαθαν, από την κυρία Τασία, ότι μπορούν να λιάζονται στην Πλατεία Βικτωρίας κι από τον κύριο Πρωθυπουργό πως η χώρα μας δεν διαθέτει θαλάσσια σύνορα !!!
Και ζούμε την ώρα αύτη την απαρχή του εφιαλτικότερου των σεναρίων, χρώμα του οποίου με ολίγη καθ υπερβολήν πασπάλα, σας έδωσα στο ξεκίνημα του λογισμού μου..!

Πιστέψτε με...Αν όλα συνεχίσουν να πηγαίνουν όπως πάνε, το παραπάνω σενάριο θα είναι απλώς η light εκδοχή, καθώς δεν τολμώ να σκεφτώ, αποβάλλοντας την περιπαικτική διάθεση και το χιούμορ, εκείνη την άλλη, όπου από ένα σημείο και πέρα, δεν θα μείνει τίποτα εδώ , που να θυμίζει Ελλάδα και Έλληνες...!
Αναλογιστείτε τα όλα αυτά και πείτε μου, πόσο ακραία άραγε μοιάζουν...;;;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφήστε το σχόλιό σας