Πέμπτη 4 Μαΐου 2017

Η Πρόταση της Ένωσης Ποδηλατιστών Γρεβενών για τη 13ης Οκτωβρίου

Κύριε Δήμαρχε
Στα πλαίσια της διαβούλευσης που διεξάγεται αναφορικά με την βελτίωση της 13ης Οκτωβρίου, ως Ένωση Ποδηλατιστών Γρεβενών θα θέλαμε να σας υποβάλουμε τις απόψεις μας.
 Η πόλη των Γρεβενών είναι μια επίπεδη πόλη στο μεγαλύτερο μέρος της, γεγονός που την κάνει φιλική για τους χρήστες του Ποδηλάτου. Από την 13ης Οκτωβρίου έως το Διοικητήριο και έως τις εργατικές κατοικίες, πολλά παιδιά και όχι μόνο προτιμούν το ποδήλατο για τις μετακινήσεις τους προς το κέντρο. Η έλλειψη δε αστικής συγκοινωνίας κάνει την χρήση του ποδηλάτου, σε ορισμένες περιπτώσεις, την μοναδική επιλογή γρήγορης μετακίνησης. Η ασφάλεια όλων αυτών είναι επιβεβλημένη.
Η 13ης Οκτωβρίου είναι ένας από τους δυσκολότερους και πιο επικίνδυνους δρόμους για μετακίνηση με ποδήλατο. Αυτοκίνητα είναι παρκαρισμένα δεξιά και αριστερά με αποτέλεσμα οι ποδηλάτες να μετακινούνται στην μέση του δρόμου. Με δεδομένη την έναρξη των εργασιών για τον σχεδιασμό ενός πιο φιλικού για τους πολίτες δρόμου, θα θέλαμε να συμπεριλάβετε και τους χρήστες του ποδηλάτου στον σχεδιασμό σας.
Είμαστε στην διάθεσή σας για ότι μας χρειαστείτε .

Γρεβενά 5/ 4/2017
                                                                     
Για το Δ.Σ.
Η Γ. Γραμματέας                                                                 Ο Πρόεδρος

       Νικολέτα  Μπέλτσιου                                                        Κοκκινάκης  Μιχάλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφήστε το σχόλιό σας