Τετάρτη 10 Μαΐου 2017

"ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ ΤΩΝ ΓΡΕΒΕΝΩΝ"

Η ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ, Η ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΗΛΑΤΙΣΤΩΝ (ΕΠΟΓ) ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ ΣΤΟΝ “ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟ ΓΥΡΟ ΤΩΝ ΓΡΕΒΕΝΩΝ”
Η Ένωση Ποδηλατιστών Γρεβενών, τη Δευτέρα 15 Μαΐου, ανήμερα  της εορτής του Πολιούχου της πόλης μας Αγ. Αχίλλειου, διοργανώνει τη ποδηλατική εκδήλωση “Ο ΓΥΡΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΩΝ ΓΡΕΒΕΝΩΝ”

Μια συμβολική δράση της ΕΠΟΓ, αφιερωμένη  στο ποδήλατο  που έχει ως στόχο την ευαισθητοποίηση των πολιτών σε ότι αφορά τη χρήση του ποδηλάτου τόσο για τις αστικές μετακινήσεις τους, όσο και ως μέσο άσκησης, άθλησης και αναψυχής.
Μια εκδήλωση - γιορτή για όλους τους φίλους του ποδηλάτου, μεγάλους και μικρούς, με μεγάλες εκπλήξεις και απίστευτα δώρα.
Ελάτε να γνωριστούμε, ενημερωθείτε για τις εβδομαδιαίες δράσεις της ΕΠΟΓ, πάρτε μέρος στην εκδήλωση με το ποδήλατό σας και μπείτε  ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΚΛΗΡΩΣΗ, όπου  7 ΤΥΧΕΡΟΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΟΔΗΛΑΤΟ!!!
Το πρόγραμμα:
Δευτέρα 15 Μαΐου- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΊΑ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

11:00 πμ έως 12: 00 μμ: Έναρξη εγγραφών συμμετοχής στη ποδηλατοβόλτα.

Ελάτε με το ποδήλατό σας   στο ειδικό περίπτερο της ΕΠΟΓ που θα έχει στηθεί στη Κεντρική Πλατεία της πόλης προκειμένου να εγγραφείτε. 
ΠΡΟΣΟΧΗ: Η εγγραφή  είναι απαραίτητη για τη συμμετοχή σας στη κλήρωση. Όσοι δεν εγγραφούν, δε θα μπουν στη κληρωτίδα. Για τη συμμετοχή των ανηλίκων φίλων μας απαιτείται υπεύθυνη δήλωση γονέα ή κηδεμόνα.Παιδιά κάτω των 12 ετών καλό θα είναι να συνοδεύονται. 

12: 00 μμ: Έναρξη της ποδηλατοβόλτας, με σημείο εκκίνησης τη Κεντρική Πλατεία της πόλης.

ΔΙΑΔΡΟΜΗ : Κεντρική Πλατεία - Θωμά Λαδά - Ταλιαδούρη -  ΕΠΑΛ - Μεγάλου Αλεξάνδρου - 13ής Οκτωβρίου - Μακεδονομάχων - Κεντρική Πλατεία.

Η ποδηλατοβόλτα θα πραγματοποιηθεί με συνοδεία της Τροχαίας Γρεβενών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφήστε το σχόλιό σας