Τρίτη, 11 Ιουλίου 2017

«Ευχαριστήριο»!!!

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι εκδηλώσεις του Κέντρου Πρόληψης «ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ» με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα κατά των Ναρκωτικών.
Με κεντρικό μήνυμα «Το ταξίδι της Πρόληψης δεν είναι μοναχικό» το Κέντρο Πρόληψης της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών «ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ» ολοκλήρωσε τις εκδηλώσεις για την Παγκόσμια ημέρα κατά των Ναρκωτικών.
Παιδικές φωνές πλημμύρισαν την κεντρική πλατεία της πόλης στέλνοντας το δικό τους μήνυμα  μέσω της ζωγραφικής. Για πρώτη φορά πραγματοποιήθηκε έκθεση φωτογραφίας με αρκετά ικανοποιητικό αριθμό συμμετοχής ,ερασιτέχνες φωτογράφοι αποτύπωσαν σε χαρτί τα δικά τους μηνύματα ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΖΩΗΣ και ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΘΙΣΜΟΥ. Παρακολουθήσαμε την πορεία και τον κύκλο ζωής της ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΠΕΛΛΙΕ, συγκινηθήκαμε, ταυτιστήκαμε, προβληματιστήκαμε με τους ήρωες της ταινίας και κάθε βράδυ λίγο μετά τις 9  αφήναμε τη μουσική να μας ταξιδέψει και να μας συνεπάρει όπως μόνο αυτή ξέρει …..
Αν ΠΡΟΛΗΨΗ ΕΞΑΡΤΗΣΗΣ σημαίνει ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ, ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ, ΣΤΗΡΙΞΗ, αλλά και χαμόγελα, τραγούδια, έκφραση, επικοινωνία, τότε νομίζουμε πως μέσω των εκδηλώσεων αυτών ο στόχος «επετεύχθη».
Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους όσους μας στήριξαν  στις εκδηλώσεις  και συγκεκριμένα:
Την Ιερά Μητρόπολη Γρεβενών και το Δήμο Γρεβενών για την   πραγματοποίηση της συναυλίας ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ.
Τους εθελοντές μας: Αντώνη Κούσκουρα & Αntony’s Catering  και  Αντώνη Σβολιαντόπουλο, για την πολύτιμη βοήθεια τους .
Όλους τους μουσικούς κυρίως όμως τα νέα παιδιά τα οποία συμμετείχαν εθελοντικά .
Τη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη για την άψογη συνεργασία καθώς και για την παραχώρηση της αίθουσας για την προβολή ταινίας .
Τα μέσα μαζικής επικοινωνίας της πόλης μας τα οποία στέκονται πάντα υποστηρικτές στο έργο μας.
Θα θέλαμε επίσης  να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που κάθε χρόνο ανταποκρίνεστε στο κάλεσμά μας και στηρίζετε τις προσπάθειες του Κέντρου Πρόληψης αλλά πάνω από όλα τις προσπάθειες  των παιδιών.

Τέλος το  ΔΣ του Κέντρου Πρόληψης το οποίο  στέκεται πάντα αρωγός  στο έργο μας.Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ  Δ.Σ                            Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Δ.ΣΑΧΙΛΛΕΑΣ ΠΑΣΧΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ                              ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΡΑΜΜΟΣ


«OΡΙΖΟΝΤΕΣ»
«ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΤΩΝ ΕΞΑΡΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΨΥΧΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ  ΓΡΕΒΕΝΩΝ» 

Σε συνεργασία με τον ΟΚΑΝΑ
Τέρμα Κ. Ταλιαδούρη –Γρεβενών 51100
Τηλ/Φαξ 2462087090
Τηλ. 2462087092-94
                                                                                                 Γρεβενά    07  /  07 /2017

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφήστε το σχόλιό σας

  • Τα ενυπόγραφα άρθρα και σχόλια εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των συντακτών τους, οι οποίοι φέρουν και την αποκλειστική ευθύνη.
  • Πάγια πολιτική μας να μη δημοσιεύουμε διαδικτυακές δημοσκοπήσεις οι οποίες και είναι εύκολο να πειραχτούν !!! από τον διαχειριστή τους
_ ΦΟΡΑ - ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΚΩΤΤΑΣ

Τα νέα του STAR FM 93,3

Τα νέα του greveniotis.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις