Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018

Ευχαριστήριο του ΤΟΕΒ Καρπερού-Δήμητρας στην Αντιπεριφέρεια Γρεβενών

Τα μέλη της διοίκησης του ΤΟΕΒ «Καρπερού-Δήμητρας» αισθάνονται την υποχρέωση να ευχαριστήσουν δημόσια την πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών κ. Ευάγγελου Σημανδράκου, για την επίλυση ενός χρόνιου προβλήματος που δυσχεραίνει το έργο της άρδευσης των αγροτών μας για πάνω από δέκα χρόνια.

Η αντικατάσταση και επισκευή ενός μεγάλου τμήματος του κεντρικού αγωγού υδροδότησης του κάμπου (κλάδος ΙΙ), όχι μόνο θα επιτρέψει την ομαλή άρδευση του αντίστοιχου αγροκτήματος, αλλά θα επιφέρει τεράστια εξοικονόμηση ύδατος που όλα αυτά τα χρόνια ξοδεύονταν άσκοπα και επιπλέον θα μειώσει και το κόστος λειτουργίας του ΤΟΕΒ και των αγροτών μας.
Έχει δρομολογηθεί πλέον εκπόνηση του έργου, μιας και είναι έτοιμη η μελέτη και οι απαιτούμενες διαδικασίες χρηματοδότησης.
Ευχαριστούμε επίσης τα στελέχη και τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων συνολικά της Π.Ε. Γρεβενών για τη συμβολή τους, στην κατανόηση αρχικά της αναγκαιότητας αντικατάστασης του αγωγού, αλλά και για τις ενέργειες για την ωρίμανση των διαδικασιών εκτέλεσης του έργου, ύψους 110.000 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφήστε το σχόλιό σας