Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019

Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΤΟΝ ΦΟΒΟ .. Γράφει ο Μάκης Λιοσάτος


Σχετική εικόναΤην Κυριακή 31/3 στο κλειστό γυμναστήριο Γρεβενών , ο τοπικός Αστέρας δίνει ένα σημαντικό αγώνα με τον Πιερικό Κατερίνης για την είσοδο στα μπαράζ ανόδου της Α2 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών .

Ειδικοί καλεσμένοι σε αυτή τη γιορτή είναι τα 60 παιδιά του πολέμου της Συρίας που φιλοξενούνται στα ξενοδοχεία του ορεινού όγκου του Νομού .
Στα προσφυγόπουλα θα μοιραστούν δώρα για το σχολείο και μπάλες volley .
Είναι το λιγότερο που μπορούμε να τους προσφέρουμε για την ομορφιά που μας χαρίζουν . Λίγη χαρά , ώστε τα μάτια τους να μας βοηθήσουν να ξεπεράσουμε τους φόβους μας . Γιατί εμείς είμαστε οι φοβισμένοι κι όχι αυτά .

Αυτά τα παιδιά δίνουν καθημερινά έναν αγώνα σημαντικότερο από οποιονδήποτε άλλο . Αυτόν της επιβίωσης με υπερηφάνεια . Γιατί οι Σύριοι είναι υπερήφανος λαός , όπως κι ο δικός μας .
Πολλά μπράβο και συγχαρητήρια στη διοίκηση του Αστέρα και στον κ. Κώστα Καναβό , που οργανώνουν αυτή την κίνηση ανθρωπιάς .
Ελπίζω να βρει ανταπόκριση και συμπαραστάτες .
Η συνέχεια τη Κυριακή στο γήπεδο ...

Υ.Γ.  Η φωτό είναι από την ταινία ‘’ Ο Λαβύρινθος του Πάνα ‘’ του Gigiermo del Toro . Ένα μοναδικό , μαγικό , αλληγορικό παραμύθι που εκτυλίσσεται με φόντο τον εμφύλιο πόλεμο της Ισπανίας του Φράνκο .

Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΤΟΝ ΦΟΒΟ
Λιοσάτος Δ. Θωμάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφήστε το σχόλιό σας