Παρασκευή 12 Απριλίου 2019

10η τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Γρεβενών

θα   γίνει    στις      16 Απριλίου 2019 ημέρα Τρίτη και ώρα 19:00 στο Δημαρχείο (αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου), με θέματα ημερήσιας διάταξης:

Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών 
Θέμα     1ο
Τριμηνιαία έκθεση αποτελέσματα έκθεσης προϋπολογισμού δαπανών - εσόδων 1ου τριμήνου έτους 2019.

Θέμα     2ο
Έγκριση του 14ου σχεδίου αναμόρφωσης του  προϋπολογισμού έτους 2019 του Δήμου Γρεβενών, όπως συντάχθηκε από την Οικονομική Επιτροπή


Θέμα     3ο
Έγκριση του 15ου σχεδίου αναμόρφωσης του  προϋπολογισμού έτους 2019 του Δήμου Γρεβενών, όπως συντάχθηκε από την Οικονομική Επιτροπή

Θέμα     4ο
Καθορισμός αμοιβής της δικηγόρου Κοσματοπούλου Β.Χάϊδω για παράσταση και κατάθεση προτάσεων των από 27-12-2018  αγωγών με αριθμό έκθεσης κατάθεσης δικογράφου 24 και 27/2018 των Ποδάρα Σταυρούλα του Δημητρίου κλπ και Βανδή Ευαγγέλου του Αργυρίου κλπ αντίστοιχα και την εκπροσώπηση του Δήμου Γρεβενών ενώπιον του Ειρηνοδικείου Γρεβενών, προβαίνοντας σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να εξυπηρετηθούν πλήρως και επαρκώς τα συμφέροντα του Δήμου.

Θέμα     5ο
Καταβολή χρηματικών βοηθημάτων σε άπορους δημότες

Θέμα     6ο
Έγκριση οριστικής απευθείας ανταλλαγής δημοτικής έκτασης της Τοπικής Κοινότητας Ποντινής με ιδιόκτητες εκτάσεις της εταιρείας με την επωνυμία “Γεωελλάς” Α.Μ.Μ.Α.Ε. (Τελική Φάση)

Θέμα     7ο
Έγκριση εκμίσθωσης Δημοτικού ακινήτου για σταθμό σταθερής τηλεφωνίας στην Τ.Κ. Κυπαρισσίου της Δ.Ε. Αγίου Κοσμά του Δήμου Γρεβενών (αίτημα Ο.Τ.Ε. Α.Ε.)

Θέμα     8ο
Έγκριση της απ’ ευθείας αγοράς τμήματος αγροτεμαχίων που βρίσκονται στην Τ.Κ. Πόρου, τα οποία έχουν καταληφθεί από την κατασκευή του έργου “Κατασκευή Περιφερειακού δρόμου στον οικ. Πόρου” με αριθμό μελέτης 85/2007

Θέμα     9ο
Έγκριση διμερούς σύμβασης για παροχή συγκοινωνιακού έργου με την εταιρεία «Υπεραστικό ΚΤΕΛ Ν. Γρεβενών Α.Ε.».

Θέμα   10ο
Έγκριση Πρωτοκόλλου Προσωρινής - Τμηματικής Παραλαβής της υπηρεσίας με τίτλο: «Πρόγραμμα συγκοινωνία Γρεβενών»

Θέμα   11ο
Έγκριση Πρωτοκόλλου Προσωρινής - Τμηματικής Παραλαβής της υπηρεσίας με τίτλο:  «Ενίσχυση προσωπικού μαγειρείου μαθητικής εστίας ετών 2018-2019»

Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών
Θέμα   12ο
Συγκρότηση Επιτροπής παραλαβής του έργου “Βελτίωση Δημοτικής οδοποιίας Δήμου Γρεβενών (Ασφαλτικά)” (Α.Μ. 08/2015)

Θέμα   13ο
Συγκρότηση Επιτροπής παραλαβής του έργου “Κατεδαφίσεις και επισκευές ρυμοτομουμένων και επικινδύνως ετοιμόρροπων κτισμάτων εντός διοικητικών ορίων του Δήμου Γρεβενών (έτος 2015)” (Α.Μ. 17/2015)

Θέμα   14ο
Συγκρότηση Επιτροπής παραλαβής του έργου “Διαμόρφωση χώρου ΚΕΠ Δήμου Γρεβενών” (Α.Μ. 08/2016)

Θέμα   15ο
Συγκρότηση Επιτροπής παραλαβής του έργου “ Συντήρηση επισκευή σιντριβανιών Δ. Γρεβενών” (Α.Μ. 20/2016)

Θέμα   16ο
Συγκρότηση Επιτροπής παραλαβής του έργου “Αποκατάσταση φθορών οδοστρωμάτων (ασφαλτικά) οδικού δικτύου στις Τ.Κ. Προσβόρου, Αλατόπετρας, Πολυνερίου και Φιλιππαίων” (Α.Μ. 08/2017)

Θέμα   17ο
Επεκτάσεις δικτύων ηλεκτροφωτισμού

Ειδικά Θέματα
Θέμα   18ο
Επιλογή, διορισμός και ορισμός αμοιβής ελεγκτών για τον τακτικό διαχειριστικό έλεγχο χρήσης 2018 της Δημοτικής Επιχείρησης Κοινωφελούς Έργου Γρεβενών (Δ.Ε.Κ.Ε.Γ.)



Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.


   Αχιλλέας Πασχαγιαννίδης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφήστε το σχόλιό σας