Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019

Ανακοίνωση υποψηφίων με το ΚΚΕ (μ-λ)

Εκλογική περιφέρεια Γρεβενών: Βαρνασίδου Μαρία
Με κεντρικό σύνθημα «Οι αυταπάτες γκρεμίζονται - Η επίθεση συνεχίζεται. Οργάνωση  και  αντίσταση ο δρόμος του λαού» το ΚΚΕ(μ-λ) συμμετέχει στις εκλογές της 7ης Ιούλη με ψηφοδέλτια σε όλες τις εκλογικές περιφέρειες της χώρας.

Τα ψηφοδέλτιά του απαρτίζουν εργαζόμενοι και άνεργοι, νεολαίοι και συνταξιούχοι- όλοι άνθρωποι του μόχθου και του αγώνα, γνωστοί από τη σταθερή και αποφασιστική τους συμμετοχή στις μάχες για το μεροκάματο, για τα δικαιώματα σε σπουδές, ασφάλιση, περίθαλψη, γενικότερα για το δίκιο του κόσμου της δουλειάς.  Γνωστοί από τους αγώνες τους ενάντια στο ρατσισμό και τη φασιστικοποίηση, ενάντια στις βάσεις και τον πόλεμο, ενάντια στην εξάρτηση και τον ιμπεριαλισμό. Συναγωνιστές που με τη δράση τους υπηρετούν τη μόνη απελευθερωτική προοπτική, αυτήν της ανεξαρτησίας και του σοσιαλισμού.

Και πάνω απ’ όλα, το ΚΚΕ(μ-λ) συμμετέχει στις εκλογές της 7ης Ιούλη με στόχο να βαθύνει τις σχέσεις του με το λαό, τη νεολαία και τους εργαζόμενους. Και τους καλεί  όχι μόνο να το στηρίξουν εκλογικά, αλλά, κύρια, να είναι μαζί του από την 8η Ιούλη για να παλέψουν από κοινού ενάντια στην νέα επίθεση που θα έρθει.

Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας (μαρξιστικό-λενινιστικό)
Εμμ. Μπενάκη 43, Αθήνα –Συγγρού 24, Θεσσαλονίκη
Τηλ. 210-3303639 / 210-3303348-  2310 278978
www.kkeml.gr  •  e-mail: cpgml@otenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφήστε το σχόλιό σας