Παρασκευή, 20 Δεκεμβρίου 2019

Η “Πίνδος” ανεβάζει το θεατρικό δρώμενο “Η Φαγούρα...των Χριστουγέννων”

Στο πλαίσιο υλοποίησης των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Συλλόγου Γρεβενών Πίνδος σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε στη μικρή σκηνή του συλλόγου μας το θεατρικό δρώμενο “Η Φαγούρα των Χριστουγέννων” αύριο Σάββατο 21/12/2019 στις 19.00.
Το θεατρικό έργο είναι σε σενάριο και σκηνοθεσία των Αλεξάνδρας Νικολάρου και Κικής Γούση. Στο θεατρικό θα παρουσιαστούν με χιουμοριστικό τρόπο τα Γρεβενιώτικα Χριστούγεννα μέσα από τη ζωή μιας τυπικής Γρεβενιώτικης οικογένειας ή οποία περιμένει τα Χριστούγεννα και κάνει τις ανάλογες προετοιμασίες για να υποδεχτεί τα παιδιά της (καθαριότητα, στρώσιμο και στόλισμα του σπιτιού, παρασκευή εδεσμάτων όπως κουλούρες, γιαπράκια, λουκάνικα, βασιλόπιτα κλπ). Μέσα από την πλοκή του έργου οι σεναριογράφοι και οι ερμηνευτές του συλλόγου θα προσπαθήσουν να συνδέσουν το παρόν με το παρελθόν αλλά και το μέλλον σε ότι έχει να κάνει με τα ήθη και έθιμα των Χριστουγέννων στα Γρεβενά.
Η Φαγούρα των Χριστουγέννων, αισιοδοξεί να σας κάνει να δείτε με άλλο μάτι τους οικογενειακούς καυγάδες αλλά και τους οικογενειακούς δεσμούς.
Σας περιμένουμε...είσοδος ελεύθερη!
Για τον Εκπολιτιστικό Σύλλογο Γρεβενών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφήστε το σχόλιό σας

  • Τα ενυπόγραφα άρθρα και σχόλια εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των συντακτών τους, οι οποίοι φέρουν και την αποκλειστική ευθύνη.
  • Πάγια πολιτική μας να μη δημοσιεύουμε διαδικτυακές δημοσκοπήσεις οι οποίες και είναι εύκολο να πειραχτούν !!! από τον διαχειριστή τους
_ ΦΟΡΑ - ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΚΩΤΤΑΣ

Τα νέα του STAR FM 93,3

Τα νέα του greveniotis.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις