Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2020

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΤΩΝ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΤΗΣ ΓΡΕΒΕΝΙΩΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ


 Η ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΛΟΓΙΚΗ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ καλεί τους γρεβενιώτες μουσικούς της δημοτικής μας παραδοσιακής μουσικής να δηλώσουν συμμετοχή για συναυλία που θα γίνει στο ΚΑΣΤΡΑΚΙ ΓΡΕΒΕΝΩΝ, για να αναδείξει το πραγματικά γρεβενιώτικο παραδοσιακό τραγούδι, αλλά και να ενισχύσει  οικονομικά τους μουσικούς (συγκροτήματα) που σήμερα πλήττονται λόγω της πανδημίας. 

Παρακαλούμε τα παραδοσιακά μας συγκροτήματα, να στείλουν τα στοιχεία (όνομα, επίθετο, τηλέφωνο) των μελών τους και τον ρόλο του κάθε μέλους (τραγούδι, κλαρίνο, βιολί, λαούτο, ντέφι, ακκορντεόν, πνευστά). Επίσης να στείλουν ρεπερτόριο με τουλάχιστον 10 πραγματικά γρεβενιώτικα τραγούδια, διαφόρων σκοπών (μοιρολόι, νουμπέτ, συγκαθιστό, στρωτό, μπεράτ, γύρισμα) από τα οποία θα επιλεγούν κάποια, ανάλογα με τη γενικότερη συμμετοχή των συγκροτημάτων.
Παρακαλούμε τα παραπάνω να σταλούν έως και τις 10 Σεπτεμβρίου 2020, γιατί η συναυλία θα γίνει το πιθανότερο στις 18 ή στις 19 Σεπτεμβρίου 2020.

Ελπίζουμε πως η συναυλία, πέραν της οικονομικής ενίσχυσης των μουσικών, θα αποτελέσει και αφορμή για να αναδείξουμε σε όλη την Ελλάδα και όπου υπάρχουν Έλληνες, τα πραγματικά γρεβενιώτικα τραγούδια.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Στέλιος Κώττας
Τηλέφωνο : 6937050560 - E-mail: for@fora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφήστε το σχόλιό σας