Σάββατο 17 Μαΐου 2014

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΘΕΜΗ ΜΟΥΜΟΥΛΙΔΗ ΣΤΑ ΓΡΕΒΕΝΑ

Τη Δευτέρα 12 Μαΐου πραγματοποιήθηκε κεντρική ομιλία του συνδυασμού “αλλάΖουμε Εποχή” στην κεντρική πλατεία των Γρεβενών.
Ο Θ. Μουμουλίδης προχώρησε σε μια άκρως πολιτική ομιλία αποκαλύπτοντας ρόλους και καταστάσεις στη Δυτ. Μακεδονία. . Αρχικά αναφέρθηκε στη μεγάλη διαφαινόμενη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές κάνοντας λόγο για διαφορά άνω των δέκα ...
μονάδων καθώς και για σίγουρη είσοδο του συνδυασμού “αλλάΖουμε Εποχή” στο δεύτερο γύρο και για αισιοδοξία-σιγουριά νίκης. Στη συνέχεια σχολίασε τον αρνητικό ρόλο των Μ.Μ.Ε στην διαμόρφωση συνειδήσεων και κάλεσε τον κόσμο να κλείσει τα αυτιά του στις στημένες δημοσκοπήσεις, τα παπαγαλάκια και την προπαγάνδα του συστήματος. Έκανε λόγο για αυτοδιοικητικά φερέφωνα και υπηρέτες της πολιτικής λιτότητας αλλά και δήθεν αντιμνημονιακούς που στηρίζονται από παρασκηνιακά συμφέροντα. Δεσμεύτηκε να δοθεί τέλος στο πάρτυ των εργολάβων και των παραγόντων και μίλησε για πλήρη διαφάνεια στα οικονομία της περιφέρειας. Αποκάλυψε ότι θα αναλάβει καθήκοντα μόνο μία φορά, για την αποφυγή φαινομένων διάβρωσης. Πρότεινε την δημιουργία παράλληλου περιφερειακού συμβουλίου νέων και την διεξαγωγή μεγάλης ετήσιας γιορτής που θα συνδέει την παραγωγή, την παράδοση και τον πολιτισμό της περιοχής. Τέλος παρουσίασε αναλυτικό πρόγραμμα για την ανάπτυξη της Π.Ε. Γρεβενών.

Την ομιλία άνοιξε η υπ. Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Γρεβενών κ. Ρένα Καζαντζίδου ενώ στο τέλος παρουσιάστηκαν και οι υπ. Περιφερειακοί σύμβουλοι Γρεβενών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφήστε το σχόλιό σας