Πέμπτη, 22 Μαΐου 2014

Γρεβενά Συμμετέχω Ενεργά: Ευχαριστήριο του Λέτσιου Ιωάννη

Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου, τους συνδημότες μου που με τίμησαν με την ψήφο τους και ανέδειξαν από την 1η Κυριακή  τo συνδυασμό Γρεβενά Συμμετέχω Ενεργά πρώτη δύναμη σε αυτή την κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση και εμένα προσωπικά στην 4η θέση. Ιδιαίτερα θα ήθελα να ευχαριστήσω  το κ. Γιώργο Δασταμάνη για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου καθώς και το χωριό μου, Παλαιοχώρι για την απαράμιλλη στήριξη. Ένας κοπιαστικός, όμορφος και ανιδιοτελής αγώνας όχι απλά δεν έφτασε στο τέλος του αλλά αντιθέτως τώρα ξεκινά. Από αυτόν τον αγώνα κανείς δεν εξαιρείται. Και αναφέρομαι κυρίως στους συνυποψήφιους του συνδυασμού μας, στους ανθρώπους με τους οποίους μοιραστήκαμε τις ίδιες αγωνίες σε μια δύσκολη διαδρομή το τέλος της οποίας δεν είχε κανένα ηττημένο αλλά έναν και μόνο έναν νικητή, τα Γρεβενά μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφήστε το σχόλιό σας

  • Τα ενυπόγραφα άρθρα και σχόλια εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των συντακτών τους, οι οποίοι φέρουν και την αποκλειστική ευθύνη.
  • Πάγια πολιτική μας να μη δημοσιεύουμε διαδικτυακές δημοσκοπήσεις οι οποίες και είναι εύκολο να πειραχτούν !!! από τον διαχειριστή τους
_ ΦΟΡΑ - ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΚΩΤΤΑΣ

Τα νέα του STAR FM 93,3

Τα νέα του greveniotis.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις