Πέμπτη, 22 Μαΐου 2014

Ν.Χουντής: «Ο ΣΥΡΙΖΑ θα βάλει μονομερώς στον προϋπολογισμό την απαίτηση να αποπληρωθεί το κατοχικό δάνειο»

Ο ΣΥΡΙΖΑ «θα βάλει μονομερώς στον προϋπολογισμό της χώρας τη διεκδίκηση, την απαίτηση να αποπληρωθεί το κατοχικό δάνειο» τονίζει σε συνέντευξή του στη διαδικτυακή τηλεόραση του ΑΠΕ-ΜΠΕ ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ο Νίκος Χουντής.

«Αυτό είναι μια σκέψη για να γίνει το θέμα των κατοχικών αποζημιώσεων θέμα της Ευρώπης. Η Ευρωπαϊκή Ένωση, η Κομισιόν θα πρέπει να πάρει σαφή θέση σε αυτό το ζήτημα» σημειώνει ο κ. Χουντής.

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι η αξιωματική αντιπολίτευση προσδοκά από τις ευρωεκλογές «την παραγωγή πολιτικών εξελίξεων. Επιδιώκουμε δημοκρατικές εξελίξεις όπου να αναζητηθεί η λαϊκή κυρίαρχη άποψη στο κρίσιμο ερώτημα:

Αν μπορεί αυτή η κυβέρνηση να διαχειρίζεται τις τύχες του τόπου. Το πως θα εξελιχθούν τα πράγματα και το τι θα ζητήσει ο ΣΥΡΙΖΑ θα εξαρτηθεί από το συνδυασμό των αποτελεσμάτων. Ένα είναι όμως αναντίρρητο:

Αν η διαφορά είναι μεγάλη και η κατάρρευση είναι τόσο σημαντική είναι δημοκρατική διέξοδος να πάμε γρήγορα στην εθνική κάλπη».

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφήστε το σχόλιό σας

  • Τα ενυπόγραφα άρθρα και σχόλια εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των συντακτών τους, οι οποίοι φέρουν και την αποκλειστική ευθύνη.
  • Πάγια πολιτική μας να μη δημοσιεύουμε διαδικτυακές δημοσκοπήσεις οι οποίες και είναι εύκολο να πειραχτούν !!! από τον διαχειριστή τους
_ ΦΟΡΑ - ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΚΩΤΤΑΣ

Τα νέα του STAR FM 93,3

Τα νέα του greveniotis.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις