Τρίτη 17 Μαΐου 2016

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Enduro στα Γρεβενά! Enduro World Championship 20-22 Μαΐου

To Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Enduro έρχεται στα Γρεβενά! Ο μεγάλος αγώνας που πλέον έχει γίνει θεσμός στην χώρα μας, φτάνει στα Γρεβενά ολοκληρώνοντας μια προσπάθεια πολλών ετών.
Η Αθλητική Μοτοσυκλετιστική Ομοσπονδία Ελλάδας, σε συνεργασία με τον Μοτοσυκλετιστικό Όμιλο Γρεβενών καταβάλουν τεράστιες προσπάθειες για μια άψογη διοργάνωση.


Ο 3ος γύρος του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Enduro θα γίνει στην πόλη της Μακεδονίας το τριήμερο 20 – 22 Μαΐου.

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, η Περιφερειακή Ενότητα Γρεβενών, ο Δήμος Γρεβενών, οι τοπικές αρχές και σύλλογοι, το Νοσοκομείο, αλλά και σύσσωμη η περιοχή με τους κατοίκους της, έχει αγκαλιάσει την προσπάθειά μας και οφείλουμε σε όλους ένα μεγάλο «ευχαριστώ» για την υποστήριξη και την κατανόηση για την όλη αυτή ευχάριστη «αναστάτωση» που θα προκαλέσουμε στην πόλη!

Περισσότεροι από 100 αθλητές του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Enduro θα κατακλύσουν τα Γρεβενά που σε συνδυασμό με τον αγώνα του Βαλκανικού πρωταθλήματος θα ανέβει ακόμη περισσότερο! Ο παράλληλος αυτός αγώνας, δίνει την δυνατότητα σε αγωνιζόμενους να απολαύσουν το κλίμα και τις διαδρομές του Παγκόσμιου αγώνα σε ένα ΄πολύ πιο ελκυστικό –οικονομικά- πακέτο!
Μαζί με τις μεγάλες ομάδες τους, τις εκατοντάδες των ανθρώπων της διοργάνωσης και τους πολυάριθμους θεατές, η περιοχή αναμένεται να γεμίσει με πολλούς επισκέπτες.

Την Παρασκευή το απόγευμα στις 18:00, μέσα στην πόλη των Γρεβενών, θα διεξαχθεί το Super Test και το Σαββατοκύριακο θα υπάρχουν 3 θεαματικές ειδικές διαδρομές πολύ κοντά στην πόλη. Οι θεατές, θα μπορούν να απολαύσουν τους αγωνιζόμενους σε κάθε σημείο, μόλις 5 χιλιόμετρα απόσταση, τόσο στις ειδικές, όσο και σε θεαματικά περάσματα στις απλές διαδρομές.
Στην επίσημη ιστοσελίδα του αγώνα, www.ewc.gr, μπορείτε να βρείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τον αγώνα, τις διαδρομές του, την πόλη των Γρεβενών, τα γύρω αξιοθέατα, τα ξενοδοχεία της περιοχής, καθώς και πληροφορίες για όσους θέλουν να συμμετέχουν εθελοντικά στην διοργάνωση του αγώνα.
Σας περιμένουμε όλους στο μεγαλύτερο μοτοσυκλετιστικό γεγονός της χρονιάς που γίνεται στη χώρα μας!





Εκ μέρους της οργάνωσης,
Δημήτρης Αθανασουλόπουλος
Fax: 2105127532 Tel: 6936660300
Email: ewc@amotoe.gr
Web: www.ewc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφήστε το σχόλιό σας