Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2018

προσπάθεια συγκέντρωσης υλικών αγαθών που χρειάζονται οι κρατούμενοι του Σωφρονιστικού Καταστήματος Γρεβενών, που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα.

Μεγάλη υπήρξε η ανταπόκριση των πολιτών της περιοχής των Γρεβενών στο κάλεσμα του Αντιπεριφερειάρχη Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού Αντώνη Δασκαλόπουλου και του Συλλόγου Αλληλεγγύης και Εθελοντισμού Γρεβενών «ΕΛΠΙΔΑ» να συμμετάσχουν στην προσπάθεια συγκέντρωσης υλικών αγαθών που χρειάζονται οι κρατούμενοι του Σωφρονιστικού Καταστήματος Γρεβενών, που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα.

Τα υλικά συγκεντρώθηκαν και την Πέμπτη 4 Ιανουαρίου, παραδόθηκαν στους κρατούμενους, από τον Αντιπεριφερειάρχη και τα μέλη του Συλλόγου, τα συγκεντρωθέντα είδη ένδυσης, είδη προσωπικής υγιεινής (οδοντόβουρτσες, οδοντόκρεμες, κρέμες ξυρίσματος, ξυραφάκια, σαμπουάν, σαπούνια), απορρυπαντικά και τηλεκάρτες.
Ο Διευθυντής των φυλακών συνεχάρη και ευχαρίστησε τον Αντιπεριφερειάρχη και τα μέλη του Συλλόγου καθώς και όλους τους πολίτες που βοήθησαν αυτή τη προσπάθεια που θα βελτιώσει την ποιότητα ζωής των κρατουμένων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφήστε το σχόλιό σας