Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021

Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας | Το Τμήμα Επικοινωνίας και Ψηφιακών Μέσων ανάμεσα στα πέντε Τμήματα, πανελλαδικά, με προοπτικές καριέρας.

 


Το Τμήμα Επικοινωνίας και Ψηφιακών Μέσων της Σχολής Κοινωνικών και Ανθρωπιστικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, κατατάσσεται ανάμεσα στα πέντε τμήματα, πανελλαδικά,  με προοπτικές καριέρας, σύμφωνα με δημοσιεύματα στον Τύπο . 

Ο κ. Χρήστος Ταουσάνης, σύμβουλος σταδιοδρομίας και επαγγελματικού προσανατολισμού, υπογραμμίζει: «Μια προσεκτική μελέτη των δυνατοτήτων που μας παρέχει το κάθε τμήμα σε ακαδημαϊκό και επαγγελματικό επίπεδο αποτελεί πρώτιστο κριτήριο ώστε να προχωρήσουμε σε έξυπνες επιλογές και να συμπληρώσουμε το Μηχανογραφικό με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

Τονίζεται ιδιαίτερα ο διεπιστημονικός χαρακτήρας του προγράμματος σπουδών του Τμήματος, ο οποίος προσφέρει ποικίλες προοπτικές σταδιοδρομίας με ειδικότητες όπως διαφημιστής, δημιουργός περιεχομένου, αναλυτής αγοράς, υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων, σύμβουλος επικοινωνίας, και πολλές ακόμη.

Για να διαβάσετε ολόκληρο το άρθρο, πατήστε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφήστε το σχόλιό σας