Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Υποψηφιοτητες ΑΝΤΑΡΣΥΑ στα Γρεβενά

1.    ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ  του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ      ΧΗΜΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

2.    ΜΠΟΥΜΠΑΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ  του ΓΕΩΡΓΙΟΥ   ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

3.    ΠΟΝΤΙΚΑ   ΔΑΝΑΗ - ΝΙΚΟΛΕΤΑ  του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ  ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ  ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
Πιστεύουμε ότι παρά τις ήττες και τις χαμένες ελπίδες,  αξίζει να συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε - όπως μας έδειξε και το μεγαλειώδες κίνημα ενάντια στο μνημόνιο και την  Κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ - ΔΝΤ και ΕΕ - για να ’ρθουν οι καλύτερες μέρες που λαχταρήσαμε.
Πιστεύουμε ότι  είναι πέρα από κάθε λογική, εκτός από εκείνη του καπιταλισμού, οι μελλούμενες γενιές να ζήσουν χειρότερα απ’ ότι η δικιά μας.
Επειδή ο σοσιαλισμός –όχι δα εκείνος που αρχικά επιχειρήθηκε, αλλά απέτυχε παταγωδώς, αλλά εκείνος που δεν γνωρίσαμε, και που είναι σήμερα εφικτός– είναι η μόνη λύση απέναντι στην καπιταλιστική βαρβαρότητα.

Εκείνο που επιτάσσει η κρισιμότητα των καιρών είναι ένα πλατύ μαζικό  πολιτικό  Αντικαπιταλιστικό  Μέτωπο Ρήξης και Ανατροπής , και όχι η λογική «το μοναστήρι να είναι καλά», ή εκείνη της ενότητας με σκοπό την πάση θυσία πρόσβαση στην εξουσία, ακόμη και σε συνεργασία με τους Πασόκους με πολιτικά.

Νομίσαμε ότι έχουμε χρόνο, αλλά στην πραγματικότητα δεν έχουμε ούτε λεπτό για χάσιμο.

Αποφασίσαμε να κατεβούμε  υποψήφιοι με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, θέλοντας με την υποψηφιότητά μας αυτή να την ενισχύσουμε  ολόπλευρα και ολόψυχα ως τη δύναμη εκείνη που ανταποκρίνεται με την μεγαλύτερη συνέπεια στα κριτήρια που παραθέσαμε  παραπάνω, να την ενισχύσουμε  ως την τη πιο συνεπή, αγωνιστική, μετωπική, αδογμάτιστη, αγνή, αριστερή πολιτική δύναμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφήστε το σχόλιό σας

  • Τα ενυπόγραφα άρθρα και σχόλια εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των συντακτών τους, οι οποίοι φέρουν και την αποκλειστική ευθύνη.
  • Πάγια πολιτική μας να μη δημοσιεύουμε διαδικτυακές δημοσκοπήσεις οι οποίες και είναι εύκολο να πειραχτούν !!! από τον διαχειριστή τους
_ ΦΟΡΑ - ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΚΩΤΤΑΣ

Τα νέα του STAR FM 93,3

Τα νέα του greveniotis.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις