Παρασκευή 13 Απριλίου 2012

Ύποπτες μεταθέσεις εφοριακών υπαλλήλων που αφορούν και τη Δυτική Μακεδονία;

Εξαιρετικά περίεργη είναι η χρονική συγκυρία που επέλεξε το υπουργείο οικονομικών για να ανακοινώσει τη μετακίνηση εφοριακών υπαλλήλων με ημερομηνίες 9 και 10 Απριλίου. Το περίεργο είναι πως οι αλλαγές των υπαλλήλων (που αφορούν και τη Δυτική Μακεδονία) αναγκάζουν τους συγκεκριμένους εργαζόμενους να αφήσουν στη μέση σοβαρές έρευνες που είχαν αναλάβει για επιχειρήσεις σε κάθε περιφερειακή ενότητα.


Η ομοσπονδία διαμαρτύρεται υποστηρίζοντας σε ανακοίνωσή της : Αν και η δημοκρατική δεοντολογία, επιβάλλει να μη γίνονται τέτοιες ενέργειες την ΗΜΕΡΑ προκήρυξηςεκλογών (αλλά και την προηγούμενη) δυστυχώς η τακτική αυτή συνεχίζεται, σεαντίθεση με στοιχειώδεις πολιτικές λειτουργίες.

Η ΠΟΕ-ΔΟΥ σας ζητά το ελάχιστο και το αυτονόητο. ΝΑ ΠΑΓΩΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΧΩΡΙΣ ΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥΣ,την προεκλογική περίοδο και να εξετασθεί το όλο θέμα, από τη νέα πολιτική ηγεσία μετά από διάλογο με την ΠΟΕ-ΔΟΥ».

westtvnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφήστε το σχόλιό σας

  • Τα ενυπόγραφα άρθρα και σχόλια εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των συντακτών τους, οι οποίοι φέρουν και την αποκλειστική ευθύνη.
  • Πάγια πολιτική μας να μη δημοσιεύουμε διαδικτυακές δημοσκοπήσεις οι οποίες και είναι εύκολο να πειραχτούν !!! από τον διαχειριστή τους
_ ΦΟΡΑ - ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΚΩΤΤΑΣ

Τα νέα του STAR FM 93,3

Τα νέα του greveniotis.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις