Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Οι βουλευτές στη Δυτική Μακεδονία

Δέκα βουλευτές εκλέγονται στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας σύμφωνα με τα αποτελέσματα του υπουργείου Εσωτερικών για τις χθεσινές εκλογές.

Συγκεκριμένα 4 έδρες κερδίζει η Νέα Δημοκρατία, δύο το ΠΑΣΟΚ, δύο οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και από μία το ΚΚΕ και η Δημοκρατική Αριστερά. Στην Κοζάνη εκλέγονται πέντε βουλευτές, στη Φλώρινα δύο, στην Καστοριά δύο και στα Γρεβενά ένας.

Ειδικότερα
στην εκλογική περιφέρεια της Κοζάνης και σε σύνολο 351 επί 370 εκλογικών τμημάτων, την έδρα της Νέας Δημοκρατίας φαίνεται να καταλαμβάνει ο Γιώργος Κασαπίδης, με 9.759 ψήφους ενώ του ΠΑΣΟΚ ο Πάρις Κουκουλόπουλος με 5.800 ψήφους. Από τους Ανεξάρτητους Έλληνες που κερδίζουν επίσης μία έδρα προηγείται σε σταυρούς η Ραχήλ Μακρή με 2.298 και από το ΚΚΕ ο Κώστας Σταμπολίδης με 2.696. Από τη Δημοκρατική Αριστερά, που κερδίζει την πέμπτη έδρα για την Κοζάνη, τις περισσότερες ψήφους συγκεντρώνει μέχρι στιγμής η Θεοδώρα Τσικαρδάνη με 1.333.

Στην εκλογική περιφέρεια της Φλώρινας και σύμφωνα με την καταμέτρηση των σταυρών στα 197 από τα 198 εκλογικά τμήματα, την έδρα της Νέας Δημοκρατίας φαίνεται ότι κερδίζει ο Ευστάθιος Κωνσταντινίδης με 2.973 σταυρούς και του ΠΑΣΟΚ ο Νίκος Σαμαράς με 3.757.

Στην Καστοριά, η καταμέτρηση έχει ολοκληρωθεί στα 136 από τα 152 εκλογικά τμήματα. Για την έδρα της Νέας Δημοκρατίας προηγείται η Μαρία Αντωνίου με 2895 σταυρούς και για την έδρα των Ανεξάρτητων Ελλήνων ο Συμεών Κουμπάνης με 1441 σταυρούς.

Στα Γρεβενά τέλος έχουν καταμετρηθεί οι σταυροί στα 82 από τα 129 εκλογικά τμήματα και σύμφωνα με τα αντίστοιχα στοιχεία, για την έδρα της Νέας Δημοκρατίας προηγείται σε ψήφους ο Τιμολέων Κοψαχείλης με 2128 έναντι 1667 του Απόστολου Τσένη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφήστε το σχόλιό σας

  • Τα ενυπόγραφα άρθρα και σχόλια εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των συντακτών τους, οι οποίοι φέρουν και την αποκλειστική ευθύνη.
  • Πάγια πολιτική μας να μη δημοσιεύουμε διαδικτυακές δημοσκοπήσεις οι οποίες και είναι εύκολο να πειραχτούν !!! από τον διαχειριστή τους
_ ΦΟΡΑ - ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΚΩΤΤΑΣ

Τα νέα του STAR FM 93,3

Τα νέα του greveniotis.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις