Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Άρπαξαν και τα... ημερολόγια από την εκκλησία!

Οι ιερόσυλοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γρεβενών, που τους άσκησε δίωξη για κλοπή και διακεκριμένες φθορέςΔεν φάνηκε αρκετό στους δυο ιερόσυλους το μικρό χρηματικό ποσό που βρήκαν μέσα στο παγκάρι μιας εκκλησίας την οποία διέρρηξαν στην κοινότητα Κατάκαλη των Γρεβενών προκαλώντας αρκετές ζημιές και για να «ρεφάρουν» έκλεψαν γύρω στα 30... ημερολόγια, τα περισσότερα από τα οποία ξεφορτώθηκαν σε άγνωστο σημείο πριν συλληφθούν!
Το Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δυο Έλληνες ηλικίας 49 και 45 χρόνων εντοπίστηκε από τους άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος και της Δίωξης Λαθρομετανάστευσης και ακινητοποιήθηκε για έλεγχο. Μέσα, βρέθηκαν οκτώ από τα ημερολόγια και 27 ευρώ που άρπαξαν από το παγκάρι, καθώς και δεκάδες κατσαβίδια, λάμες, ψαλίδια, κόφτες, βαριοπούλα και άλλα διαρρηκτικά εργαλεία, μαζί με δυο φακούς και δυο ζευγάρια γάντια. Οι ιερόσυλοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γρεβενών, που τους άσκησε δίωξη για κλοπή και διακεκριμένες φθορές. 

1 σχόλιο:

αφήστε το σχόλιό σας

  • Τα ενυπόγραφα άρθρα και σχόλια εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των συντακτών τους, οι οποίοι φέρουν και την αποκλειστική ευθύνη.
  • Πάγια πολιτική μας να μη δημοσιεύουμε διαδικτυακές δημοσκοπήσεις οι οποίες και είναι εύκολο να πειραχτούν !!! από τον διαχειριστή τους
_ ΦΟΡΑ - ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΚΩΤΤΑΣ

Τα νέα του STAR FM 93,3

Τα νέα του greveniotis.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις