Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Με την συγκεκριμένη ανακοίνωση θέλουμε να τονίσουμε την απουσία των τοπικών αρχών από τα μεγάλα προβλήματα του τόπου μας καθώς και να ευαισθητοποιήσουμε τους πολίτες ως προς τη διεκδίκηση πόρων και υποδομών που θα βοηθήσουν στην ανάπτυξη των Γρεβενών .
     Πρώτον , ο τοπικός βουλευτής αφού πρώτα ψήφισε τον προϋπολογισμό χωρίς να απαιτήσει επιπλέον κονδύλια για επίδομα θέρμανσης στο νομό μας, κατέθεσε- μαζί με άλλους βουλευτές της Ν.Δ. – ερώτηση στον υπουργό  Οικονομικών για μείωση της τιμής του πετρελαίου θέρμανσης μόνο για το θεαθήναι. Πέρα από τις κινήσεις αυτοπροβολής , καλό είναι , να διεκδικήσει πόρους απ’το κοινωνικό απόθεμα που υπάρχει για τη θέρμανση δημόσιων υποδομών ( σχολεία , νοσοκομεία , κολυμβητήρια , κ.ά. ). Δεύτερον , καμία κίνηση δεν έχει γίνει ώστε ο σύγχρονος αυτοκινητόδρομος Ε65 να φτάνει ως τα Γρεβενά .
     Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. , όπως με το βέτο στην εφαρμογή των 25 ευρώ νοσηλίων για εισαγωγή σε νοσοκομείο , καλεί όλους τους θεσμικούς εκπροσώπους των Γρεβενών να δώσουν λύση στα συγκεκριμένα ζητήματα και να μην κρύβονται πίσω από παραπλανητικά δελτία τύπου.



                                                          ΓΙΑ ΤΗΝ Ν.Ε.  ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ
                                                                    Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
                                                                              ΠΡΙΝΤΖΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφήστε το σχόλιό σας