Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

Γιατί κλείσαν τα σχολεία λόγω πετρελαίου , στα Γρεβενά

Η Σχολική Επιτροπή της  Β/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Γρεβενών κάνει γνωστό προς τους πολίτες ότι η Διεύθυνση του Α΄ Γυμνασίου Γρεβενών  «αποφάσισε» η θέρμανση του σχολείου να λειτουργεί καθ΄ όλη τη διάρκεια των Εορτών των Χριστουγέννων, φοβούμενη τις «καιρικές συνθήκες».
 Αντιλήφθηκε δε ότι δεν υπήρχε πλέον πετρέλαιο την ημέρα που άνοιγαν τα σχολεία μετά τις διακοπές, δηλαδή το πρωί της Τετάρτης 8 Ιανουαρίου 2014 και λίγο πριν μπουν οι μαθητές στις αίθουσες για μάθημα, οπότε και ενημέρωσε τη Σχολική Επιτροπή.Αμέσως ο Εκπρόσωπος της Σχολικής Επιτροπής ενημέρωσε τον προμηθευτή, αρχικά τηλεφωνικά και στη συνέχεια προσωπικά για το πρόβλημα, το οποίο και λύθηκε. Όμως, με απόφαση της Διεύθυνσης του Α΄ Γυμνασίου, λίγο πριν φθάσει ο προμηθευτής του πετρελαίου στο σχολείο, τα παιδιά  είχαν αποχωρήσει από το μάθημα.
Θέλουμε να διαβεβαιώσουμε τους Γονείς αλλά και τους Μαθητές ότι, παρά τις άσχημες οικονομικές συγκυρίες που βιώνουμε όλοι, θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν, ώστε καμία σχολική μονάδα του Δήμου μας να μη μείνει κλειστή λόγω έλλειψης θέρμανσης, αρκεί οι Διευθυντές των Σχολείων, να μας ενημερώνουν έγκαιρα.

                                             
                                                 Για τη Σχολική Επιτροπή της
Β/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Γρεβενών
                                                           Ο Πρόεδρος
                                                    Χρήστος Τσιάρας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφήστε το σχόλιό σας