Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Ανακοίνωση υποψηφιότητας του Λέτσιου Ιωάννη με το συνδυασμό Γρεβενά Συμμετέχω Ενεργά

Ο Γιάννης Λέτσιος είναι γιός του Αθανασίου Λέτσιου και της Αγνής Ντάγκα. Γεννήθηκε στα Γρεβενά το 1992 όπου και μεγάλωσε. Κατάγεται από το Παλαιοχώρι Γρεβενών.  Μετά την αποφοίτησή του από το 2ο Ενιαίο Λύκειο Γρεβενών εισήχθει με το σύστημα των Πανελληνίων εξετάσεων στο Τμήμα Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Ανάπτυξης του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης (Κομοτηνή) όπου δραστηριοποιήθηκε έντονα συνδικαλιστικά και στη συνέχεια πέτυχε στη Σχολή Αστυφυλάκων Ελληνικής Αστυνομίας. Σήμερα εργάζεται ως αστυνομικός στην Αθήνα.
Θέτει για πρώτη φορά υποψηφιότητα στις αυτοδιοικητικές εκλογές γιατί πιστεύει στο επιχείρημα ότι οι νέοι οφείλουν να ενδιαφέρονται και να συμμετέχουν ενεργά, να απαιτούν, να προσπαθούν ατομικά και συλλογικά για να έχουν μια καλύτερη ζωή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφήστε το σχόλιό σας

  • Τα ενυπόγραφα άρθρα και σχόλια εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των συντακτών τους, οι οποίοι φέρουν και την αποκλειστική ευθύνη.
  • Πάγια πολιτική μας να μη δημοσιεύουμε διαδικτυακές δημοσκοπήσεις οι οποίες και είναι εύκολο να πειραχτούν !!! από τον διαχειριστή τους
_ ΦΟΡΑ - ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΚΩΤΤΑΣ

Τα νέα του STAR FM 93,3

Τα νέα του greveniotis.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις