Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Έρευνα του Εμπορικού Συλλόγου Γρεβενών για την κίνηση την περίοδο του Πάσχα.

Τηλεφωνική έρευνα πραγματοποίησε ο Εμπορικός Σύλλογος Γρεβενών σε εκατό μέλη του για την εμπορική κίνηση των καταστημάτων την περίοδο του Πάσχα.
Την έντονη δυσαρέσκειά τους δήλωσαν οι περισσότεροι επιχειρηματίες, με ποσοστό 74% έναντι 26% των υπολοίπων, στην ερώτηση αν είναι ικανοποιημένοι από την κίνηση της αγοράς την πασχαλινή περίοδο.

Μείωση στο τζίρο τους σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο παρατήρησαν   οι περισσότεροι επιχειρηματίες  σε ποσοστό 63%, ενώ στα ίδια επίπεδα παρέμεινε το 29% και μόλις το 5% διαπίστωσε αύξηση του τζίρου του.
Επιπλέον, το 30% των καταστημάτων διαπίστωσε τουριστική κίνηση κατά την διάρκεια του Πάσχα , σε αντίθεση με το 70% που απάντησε αρνητικά.
Ευχαριστούμε τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Γρεβενών που συνέβαλαν στη διεξαγωγή της συγκεκριμένης έρευνας  με τις απαντήσεις τους.                                                                                                                  Ο Πρόεδρος                                                                                
Δημάδης Κωνσταντίνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφήστε το σχόλιό σας

  • Τα ενυπόγραφα άρθρα και σχόλια εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των συντακτών τους, οι οποίοι φέρουν και την αποκλειστική ευθύνη.
  • Πάγια πολιτική μας να μη δημοσιεύουμε διαδικτυακές δημοσκοπήσεις οι οποίες και είναι εύκολο να πειραχτούν !!! από τον διαχειριστή τους
_ ΦΟΡΑ - ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΚΩΤΤΑΣ

Τα νέα του STAR FM 93,3

Τα νέα του greveniotis.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις