Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΜΕ ΘΕΜΑ: ΣΥΜΠΑΡΑΓΩΓΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ-ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ-ΨΥΞΗΣ: ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΕ ΚΤΙΡΙΑ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ ΜΕΤΡΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΕΙΣ ΚΤΙΡΙΩΝ - ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΒΑΣΕΙ ΜΕΤΡΗΣΕΩΝ

Στα πλαίσια του έργου «Προώθηση της Ενεργειακής Απόδοσης Κτιρίων και Προστασίας του Περιβάλλοντος» (PEEBPE-Interreg IV) το ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας και το ΤΕΕ/ΤΔΜ  διοργανώνει στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του ΤΕΕ/ΤΔΜ σεμινάρια με θέματα:
«Συμπαραγωγή Ηλεκτρισμού, Θερμότητας και Ψύξης: Εγκαταστάσεις σε κτίρια,
Εξοπλισμός και μεθοδολογία μετρήσεων για ενεργειακές επιθεωρήσεις κτιρίων,
Είδη επεμβάσεων για την ενεργειακή αναβάθμιση δημοσίων κτιρίων.»
Πιο συγκεκριμένα:


Θεματική ενότητα 1 (Καθ. Ευάγγελος Διαλυνάς)
Δευτέρα 28 Απριλίου 2014 και ώρα 18.00:

Α)   Συμπαραγωγή Ηλεκτρισμού, Θερμότητας και Ψύξης: Εγκαταστάσεις σε κτίρια
Διάρκεια (2 ώρες)
Καθ. Διαλυνάς Ευάγγελος, Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών, Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, Συντάκτης 5ης Τ.Ο.Τ.Ε.Ε.

Διάρκεια (2 ώρες)

Β) Συζήτηση (1 ώρα)Θεματική ενότητα 2 (Κώττας Θεόδωρος-Τσιαμήτρος Δημήτριος)
Τρίτη 29 Απριλίου 2014 και ώρα 17.00


Α) Απαιτούμενος εξοπλισμός για ενεργειακές επιθεωρήσεις (Τσιαμήτρος Δημήτριος)
Είδη και χρησιμότητα στην ενεργειακή επιθεώρηση κτιρίων, Προτεινόμενες τεχνικές προδιαγραφές, επιδειξη λειτουργίας, δυσκολίες κατά τη χρήση του εξοπλισμού σε επιθεωρήσεις σχολείων και δημοτικών κτιρίων, επεξεργασία αποτελεσμάτων – σχετικά λογισμικά.

Διάρκεια (1.30 ώρες) 

Β) Ενεργειακή Αναβάθμιση δημοσίων κτιρίων βάσει μετρήσεων (Κώττας Θεόδωρος).

Είδη επεμβάσεων για την ενεργειακή αναβάθμιση σε δημόσια κτίρια που επιθεωρηθηκαν με τη χρήση εξοπλισμού μετρήσεων, δυσκολίες και περιορισμοί κατά τη μελέτη, τεύχη δημοπράτησης.

Διάρκεια (1.30 ώρες) 

Γ) Συζήτηση (1 ώρα)


«Τα σεμινάρια θα συνοδεύουν διαλείμματα για καφέ και βουτήματα, και θα διατεθούν φάκελος με πιστοποιητικό παρακολούθησης, τυπωμένες καθώς και ηλεκτρονικές σημειώσεις.»


Για δηλώσεις συμμετοχής στον κ. Τσιαμήτρο Δημήτριο μέχρι τις 25 Απριλίου 2014:

6931 974 828
dtsiamit@teikoz.gr

Το επόμενο σεμινάριο θα επαναληφθεί στις 4 Ιουνίου 2014 στα πλαίσια του Διεθνούς Συνεδρίου στην Ενεργειακή Απόδοση Κτιρίων και στις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας (BEE RES Conference 2014). Για περισσότερες πληροφορίες:
www.bee-res.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφήστε το σχόλιό σας

  • Τα ενυπόγραφα άρθρα και σχόλια εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των συντακτών τους, οι οποίοι φέρουν και την αποκλειστική ευθύνη.
  • Πάγια πολιτική μας να μη δημοσιεύουμε διαδικτυακές δημοσκοπήσεις οι οποίες και είναι εύκολο να πειραχτούν !!! από τον διαχειριστή τους
_ ΦΟΡΑ - ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΚΩΤΤΑΣ

Τα νέα του STAR FM 93,3

Τα νέα του greveniotis.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις