Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ν.Ε. ΠΑ.ΣΟ.Κ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΓΙΑ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

Στις 25 Μαΐου γίνονται οι πιο κρίσιμες ευρωεκλογές για το μέλλον της Ευρώπης. Η κυρίαρχη πολιτική της σκληρής λιτότητας, που ακολούθησαν οι συντηρητικές δυνάμεις της Ευρώπης τα χρόνια της κρίσης, πρέπει να αλλάξει. Μπροστά στην παρακμή των θεσμών και την αύξηση των κοινωνικών ανισοτήτων οι Ευρωπαίοι Σοσιαλιστές δείχνουν έναν άλλο δρόμο. Το δρόμο της ανάπτυξης, της αλληλεγγύης και της κοινωνικής δικαιοσύνης.

Βασικοί στόχοι είναι η μείωση της ανεργίας των νέων, η ισότητα πρόσβασης στην κοινωνική ασφάλιση, την παιδεία και την υγεία και η προοδευτική φορολόγηση. Σε αυτές τις βάσεις μπορεί το όραμα της Ενωμένης Ευρώπης να λάμψει εκ νέου για τους Ευρωπαίους πολίτες και εμείς να ανασυγκροτήσουμε την πατρίδα μας με προοπτική για τις επόμενες γενιές.
Στις 25 Μαΐου ψηφίζουμε «Ελιά-Δημοκρατική Παράταξη».
Για τις Περιφερειακές εκλογές στη Δυτική Μακεδονία την ερχόμενη Κυριακή οι πολίτες ξέρουν, κρίνουν και θα αποφασίσουν, με τα δικά τους κριτήρια την καλύτερη αυτοδιοικητική πρόταση.

                                              Για την Ν.Ε. ΠΑ.ΣΟ.Κ Γρεβενών
                                                         Ο Γραμματέας
                                                     Πρίντζας Δημήτριος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφήστε το σχόλιό σας

  • Τα ενυπόγραφα άρθρα και σχόλια εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των συντακτών τους, οι οποίοι φέρουν και την αποκλειστική ευθύνη.
  • Πάγια πολιτική μας να μη δημοσιεύουμε διαδικτυακές δημοσκοπήσεις οι οποίες και είναι εύκολο να πειραχτούν !!! από τον διαχειριστή τους
_ ΦΟΡΑ - ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΚΩΤΤΑΣ

Τα νέα του STAR FM 93,3

Τα νέα του greveniotis.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις