Τρίτη 27 Μαΐου 2014

Αποκάλυψη :Σε κλοιό Ελληνικών Πολεμικών πλοίων νότια της Σάμου ο Τούρκικος Στόλος !

Ταραγμένες θάλασσες στο Αιγαίο με  άγνωστες  προεκτάσεις  αλλά και  πόκερ για γερά νεύρα …Αποφασισμένοι είναι από ότι φαίνεται πλέον να το σπάσουν τον τσαμπουκά των Τούρκων στο ΓΕΕΘΑ !
Εντολές υπερπτήσης μαχητικών πάνω από τα Τούρκικα πολεμικά που από χθες το βράδυ τα μεσάνυχτα που οι Τούρκοι έβγαλαν τη φρεγάτα αλλά από ότι φάνηκε το περίμεναν στο Επιτελείο και όλοι ήταν στο υπόγειο με το πρόσχημα της επιφυλακής των εκλογών !

Τούτη την ώρα νότια της Σάμου είναι μαζεμένα πάνω από 12 Τούρκικα πολεμικά με τα Ελληνικά που ήταν σε διασπορά να κυκλώσουν τα Τούρκικα και με εντολή να πάρουν από πίσω όποιο τολμήσει να  ξεμυτίσει !
Μέχρι αυτή τη στιγμή οι Τούρκοι δεν κινούνται ενώ από τις αντιδράσεις επικρατεί εκνευρισμός για τί δεν περίμεναν την αντίδραση του Ελληνικού Στόλου !
Ελληνικά μαχητικά της Πολεμικής Αεροπορίας είναι διασκορπισμένα σε αεροδρόμια των νησιών έτοιμα να συνδράμουν την επιχείριση των Πολεμικών Πλοίων !
Τυπικά η άσκηση των Τούρκων ΄λήγει απόψε τα μεσάνυχτα αλλά η εκτίμηση των Επιτελών είναι ότι η κορύφωση θα γίνει τις επόμενες δύο ημέρες με καθοριστική ημερομηνία την 29η Μαΐου όπου ο Ερντογάν έχει δηλώσει ότι θα κάνει προσευχή στη Αγιά Σοφιά!
Ο αιφνιδιασμός των Τούρκων απέτυχε και κατέδειξε με το ποιο χαρακτηριστικό τρόπο ότι ο Λύκος στην Αναμπουμπούλα χαίρεται …Αλλά από ότι φαίνεται έχουν γνώση οι Φύλακες!
veteranos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφήστε το σχόλιό σας