Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

Άγριος ξυλοδαρμός μέσα στις φυλακές Γρεβενών

Ένα περίεργο περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη Δευτέρα στις φυλακές Γρεβενών, όταν χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο ένας 35χρονος Έλληνας κρατούμενος, που διαπιστώθηκε ότι είχε υποστεί πολλαπλά κατάγματα...


Σύμφωνα με το star-fm, ο ίδιος στην αρχή υποστήριξε πως τραυματίστηκε πέφτοντας, ενώ σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στη συνέχεια αποκαλύφθηκε πως τελικά είχε ξυλοκοπηθεί άγρια από έναν ισοβίτη!

Αποτέλεσμα αυτής της καθυστέρησης είναι να κινδυνεύει η ίδια του η ζωή και να νοσηλεύεται σήμερα σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, με την κατάσταση της υγείας του να είναι κρίσιμη.

Ένα δεύτερο περιστατικό σημειώθηκε την Παρασκευή, στην Α2 πτέρυγα, όταν ένας 45χρονος Αλβανός κρατούμενος, διαμαρτυρόμενος για την απόφαση του Συμβουλίου των Φυλακών να μην του επιτρέψει ελεύθερο επισκεπτήριο, έσπασε (χρησιμοποιώντας την μπάρα από τα βάρη που έχουν για να αθλούνται οι κρατούμενοι) οκτώ κάμερες του συστήματος παρακολούθησης των φυλακών και όλες τις λάμπες των διαδρόμων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφήστε το σχόλιό σας

  • Τα ενυπόγραφα άρθρα και σχόλια εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των συντακτών τους, οι οποίοι φέρουν και την αποκλειστική ευθύνη.
  • Πάγια πολιτική μας να μη δημοσιεύουμε διαδικτυακές δημοσκοπήσεις οι οποίες και είναι εύκολο να πειραχτούν !!! από τον διαχειριστή τους
_ ΦΟΡΑ - ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΚΩΤΤΑΣ

Τα νέα του STAR FM 93,3

Τα νέα του greveniotis.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις