Κυριακή 8 Ιουνίου 2014

ΗΠΑ: "Εθνικές Εκλογές ΤΩΡΑ στην Ελλάδα"

Σάρκα και οστά παίρνουν πλέον οι Εθνικές Εκλογές…
Και όσο και αν δεν τις επιθυμούν στη συγκυβέρνηση, αφού γνωρίζουν καλά ποιο θα είναι το αποτέλεσμα, δεν μπορούν να τις αποφύγουν.
Και ήδη, εν μέσω και της εφαρμογής των νέων σκληρών μέτρων που πρέπει να περάσουν, τα κόμματα έχουν ξεκινήσει διεργασίες για να ετοιμαστούν όσο μπορούν καλύτερα για τις πολύ κρίσιμες κάλπες… στις οποίες ετοιμάζονται να συμμετάσχουν ενεργά και οι ΗΠΑ!!!
Οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής μέχρι τώρα παρέμεναν στο παρασκήνιο, ωστόσο αποφάσισαν πλέον να… παίξουν μπάλα στο προσκήνιο δίνοντας τη δική τους απάντηση στην Ε.Ε και τη Γερμανία πως δεν κάνουν μόνες τους παιχνίδι στην Ελλάδα. Και με δεδομένη τη στήριξη στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα ψάχνουν να βρουν τον… συνεργάτη, αφού δύσκολα θα υπάρξει απόλυτη κυριαρχία ενός μόνο κόμματος στις επερχόμενες εκλογές.


 Και οι ΗΠΑ δεν έχουν πρόβλημα αυτός ο συνεργάτης να είναι η Νέα Δημοκρατία

Στο πλαίσιο της ανεύρεσης συνεργάτη εντάσσεται και το δείπνο το βράδυ της Πέμπτης στο σπίτι του Αχιλλέα Καραμανλή στην Πολιτεία, προς τιμή του Τζέιμς Σταυρίδη, όπου έγιναν εκτενείς συζητήσεις για τις ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις στην χώρα μας.

 Ο πρώην επικεφαλής του ΝΑΤΟ, ανέλαβε πρόσφατα την έδρα Φλέτσερς στο πανεπιστήμιο Ταφτς της Βοστώνης με την οποία έχει ιδιαίτερη σχέση η οικογένεια Καραμανλή. Προσκεκλημένοι σε αυτό το δείπνο, ήταν ο Αντώνης Σαμαράς και ο Κώστας Καραμανλής, αλλά και ο Πέτρος Μολυβιάτης.

 Είναι αλήθεια πως ούτε οι ΗΠΑ «καίγονται» τόσο πολύ για τη διεξαγωγή πρόωρων Εθνικών Εκλογών, ωστόσο οι εξελίξεις τις αναγκάζουν να… τρέξουν και αυτές το δικό τους πλάνο στην Ελλάδα, αφού και οι δικές τους πληροφορίες συνηγορούν πως θα στηθούν πολύ σύντομα κάλπες στην Ελλάδα (Τον Σεπτεμβριο).

 Και από εδώ και στο εξής θα κάνουν πολλές φορές και δημόσια πλέον την παρέμβαση τους… Και επιθυμούν να παίξουν καθοριστικό ρόλο αφού προσεχώς θα ανοίξει και το θέμα του Πετρελαίου και του Φυσικού Αερίου στην Ελλάδα, με τις ΗΠΑ να θέλουν γίνουν τα απόλυτα αφεντικά…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφήστε το σχόλιό σας

  • Τα ενυπόγραφα άρθρα και σχόλια εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των συντακτών τους, οι οποίοι φέρουν και την αποκλειστική ευθύνη.
  • Πάγια πολιτική μας να μη δημοσιεύουμε διαδικτυακές δημοσκοπήσεις οι οποίες και είναι εύκολο να πειραχτούν !!! από τον διαχειριστή τους
_ ΦΟΡΑ - ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΚΩΤΤΑΣ

Τα νέα του STAR FM 93,3

Τα νέα του greveniotis.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις